- 6 Şubat 2013
- 18.040
- 40.747
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah iyiliğini versin hatmeceSao bacım sende olmasan selam sabah viren yok nasılsın bacım akşam ne pişirdin yarın ne pişireceksin öbür gün ne pişirmeyi düşünüyon dünya yemeklen güzel![]()
Aaa cimcinem merakla sonucu bekliyoruz , hayırlısı olsun4 gün sonra belli olucak ins . Cuma gunu olmazsam cumartesi test yapicam![]()
Ama hayatın anlamından büyük kısmı yemek olmazsa olmaz ki hayatın tadı tuzu yemekler bide rengiAllah iyiliğini versin hatmece
Dün kuzu sore gibi bişi yaptım yanına şu uzun erişte makarnalardan . Benim yemeklerde tarif oek olmaz kafama göre yaparım .
Bugun bir planım yok henüz mukabeleden gelince düşünürüm artık .ama tatlı kadayıf yapıcam inşallah
Kız bacım herşey yemek degil![]()
Bakış açısına göre değişirAma hayatın anlamından büyük kısmı yemek olmazsa olmaz ki hayatın tadı tuzu yemekler bide rengi![]()
sanırım aynı yemegi yapmışızaeben seni bulmuşken yazışmak iyi olurdu da benim de mukabele saati gelmiş,bugün bitiyor,günde 2 cüz okundu.Caminin alt katında kurs var,okullar kapanınca çocuklar başlayacak kursa diye çabuk bitti bizimki.
,dün bende kuzu sote gibi bişeysi yaptım,eşim sac kavurma istedi,düdüklüde pişirip sebzelerle sotelemek daha kolayıma geldi
![]()
Ağzımın suyu aktı sonra sebzeleri düdüklüye koydun sonra öyle ekmek banıp suyuna götüreceksin... bizim mukabele Ramazan sonuna bitcek bende şimdi gidiyorum Allah'ım dualarımızı kabul karin etsinsanırım aynı yemegi yapmışızönce kızgın tavada büyük parça etleri ve küçük kemikli etleri mühürledim . Baya pişirdim böyle . Soğan domates biber ve sarımsaklarıda baharatlarla ekledim böylede pişirdim ama baktım yumşama yok düdüklüye
1,5 cüz okuyoruz ,Biz 15 cüzü okuduk .cumartesi pazar yok mukabele. Hoca hastalandı ben devraldım ...
Rabbım kabul etsin okuyup anlamayı anlayıp hayatımıza uygulamayı nasip etsin .inşallah .Cünki kur'an sevap almak yada ölülere okunacak kitaptan çok okuyup öğüt almak içindir![]()
Aaa cimcinem merakla sonucu bekliyoruz , hayırlısı olsun![]()
Bana da eşim sac alayım da sacda yap dedi.Ben de kuzu etini kokusundan dolayı fazla sevmiyorum ya,sacda koku daha çok olur dedim.Hem aynı hesap ha önceden pişirip sotelemek ,ha sacda kavurmak dedim.Allahtan tadı güzel oldu,yoksa sacda yapsaydım sende olduğu gibi pişmiyeceğinden ,çiğ kalacağından istemedim biraz dasanırım aynı yemegi yapmışızönce kızgın tavada büyük parça etleri ve küçük kemikli etleri mühürledim . Baya pişirdim böyle . Soğan domates biber ve sarımsaklarıda baharatlarla ekledim böylede pişirdim ama baktım yumşama yok düdüklüye
1,5 cüz okuyoruz ,Biz 15 cüzü okuduk .cumartesi pazar yok mukabele. Hoca hastalandı ben devraldım ...
Rabbım kabul etsin okuyup anlamayı anlayıp hayatımıza uygulamayı nasip etsin .inşallah .Cünki kur'an sevap almak yada ölülere okunacak kitaptan çok okuyup öğüt almak içindir![]()
Yahu ben niye yerken koku hissetmiyorum çevremdekilerde kuzu Etinin kokusu olur yerken alırız dirler...ben hiç almam tey tey zurna dinleyesim varBana da eşim sac alayım da sacda yap dedi.Ben de kuzu etini kokusundan dolayı fazla sevmiyorum ya,sacda koku daha çok olur dedim.Hem aynı hesap ha önceden pişirip sotelemek ,ha sacda kavurmak dedim.Allahtan tadı güzel oldu,yoksa sacda yapsaydım sende olduğu gibi pişmiyeceğinden ,çiğ kalacağından istemedim biraz da![]()
Çok güzel menülerin canımKayinna / elti
Bamya çorbası
Su böreği
Kurdan kebab
Pilav
Yaprak sarma
Salata
Burgu baklava
Gorumceler
domates çorbası
Peynirli su böreği
Yaprak sarması
Patlican burger
Princ pilavi
Salata
Burgu baklava
Arkadaşlar
Bamya çorbası
Su böreği
Yaprak sarması
Sebzeli köfte
Princ pilavı
Burgu baklava
Kızlar davet menulerim nasil
.
birde akıl verin bana gorumcemin
oğlu
et,tavuk, mantar,tereyağ yemiyor ona ne yapabilirim en sevdiği yemek lahana sarması imis
Çok güzel menülerin canımKöftede mi sevmiyor canım? Patates kızartması, köfte sever belki
Onları sevmeyen çocuk az bulunur gibi kanımca
![]()
Hadi yaÇocuk değil 25 yasinda
Hiç bir sekil et tavuk teraygli olan şeyleri yemiyor . Hani evimede ilk defa geleceklet . Ondan sebzeli yada başka etsiz olacak değişik tarif istiydom
Hadi yaNevoş gelince tarifleri sıralar canım
![]()
Hıngel de yapabilirsin canımBekleyelim bakalim
aklımda
saksuka
Fellak köfte
Kızartma var ama daha şöyle şık bu tarif istiyorum