- Emoji Skoru
- 8.755
- Puanlar
- 248
o lop lop et banada yanasmasin bi zahmet yiyip yipip kilo almayanlardan olayim allahimmm aminnnBana et olmasın lütfen![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
o lop lop et banada yanasmasin bi zahmet yiyip yipip kilo almayanlardan olayim allahimmm aminnnBana et olmasın lütfen![]()
Hatmece az kaldı seni diyete sokacağımOf çok derdim var Ramazan'da eşim çok kilo verdi ayol adamcağız kuş kadar yiyor ciguliylen Binnaz gibi olduk Aman huzur olsun dimi kızlar gerisi boş![]()
Şu kilo almaya bir dur diyelimBurdayız as Allah'ın rahmeti bereketi üzerine olsun ben selamı çok severim hem almayı hem vermeyiSelam kimse yok mu![]()

Benide hiç bir akraba iftara almadı yarın kaynanam gelcekBugün misafirim;
Gülüklü çorba
Fırında tavuk
Fırında patates
Taze fasulye
Pilav
Salata
Ayran
Kola
Şimdi dondurma zamanı . .

Eses gülüklü çorba ne bacım ?Bugün misafirim;
Gülüklü çorba
Fırında tavuk
Fırında patates
Taze fasulye
Pilav
Salata
Ayran
Kola
Şimdi dondurma zamanı . .
Diğer mesajıma niye cevap vermiyorsunBurdayız as Allah'ın rahmeti bereketi üzerine olsun ben selamı çok severim hem almayı hem vermeyi![]()
Ekmek yemeye devam mıHayırlı gecelerİyi geceler![]()
Benide hiç bir akraba iftara almadı yarın kaynanam gelcek![]()
Eses gülüklü çorba ne bacım ?
sen kilonla mutluysan iyi ama bence yuruyus yap bol bol saglik acisindan kilo iyi degil ablamOf çok derdim var Ramazan'da eşim çok kilo verdi ayol adamcağız kuş kadar yiyor ciguliylen Binnaz gibi olduk Aman huzur olsun dimi kızlar gerisi boş![]()
@Hatmece no ekmek, no makarna, no pilav .Diğer mesajıma niye cevap vermiyorsunEkmek yemeye devam mı
![]()
saglikli az yemek ve bol bol yuruyus degil mi editorum@HAbibte @cimcimegfb @-VUSLAT- @Nevreste @nuryolu @Hatmece @Eses07
ve sayamadigim bu topikteki kk uyeleri hayirli sahurlarimiz olsun![]()
kahvalti turu koyucam cnm pogaca ,omlet, peynir, zeytin, cay ,kavun ve uzum tamamdirHayırlı sahurlar canım. .
Neler yapıyorsun sahura?
Hergün ne yapsam derdi :/