Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz Ramazan Sofrası hangisi?

• Ankete Katılan
    1.031
  • Anket Kapalı .
Olabilir .d nevos demiş ya az önce sizin takım a al diye . Onla alakalı kendimi konusacaktim. Bayram a kadar su kocaman olan göbeğimi eritmem lazım . Ama kilo vermeden:KK70: .
Kilom aynı kalsın istiyorum . Çünkü yuzume kilo yakisiyot
Ben de göbeğimden kurtulmak istiyorum :KK45:Yoğurt kürünü metheden çok var ,denedin mi hiç,bir de mekik tamamdır,ben yapamıyorum bari sen yap:dondurma:

Ben de göbeğimden kurtulmak istiyorum :KK45:Yoğurt kürünü metheden çok var ,denedin mi hiç,bir de mekik tamamdır,ben yapamıyorum bari sen yap:dondurma:

Yoğurtu bi Hafta denedim olumlu sonuç aldım . Sonra kayinna Da kaldım felan fesmaken derken kaldı gitti . Bugün başlıyacam ins ona . Mekik çekmek zor geliy:@:@:@

Yoğurtu bi Hafta denedim olumlu sonuç aldım . Sonra kayinna Da kaldım felan fesmaken derken kaldı gitti . Bugün başlıyacam ins ona . Mekik çekmek zor geliy:mad::mad::mad:
Bana da zor geliyor:KK45:Başım dönüyor bir de çekerken,yürüyüş te etkili diyorlar ama küçük çocukla da yürünmüyor .Göbeği eritelim diye çocukları eritiriz sonra:eek:

Bana da zor geliyor:KK45:Başım dönüyor bir de çekerken,yürüyüş te etkili diyorlar ama küçük çocukla da yürünmüyor .Göbeği eritelim diye çocukları eritiriz sonra:eek:

Onun icin adım dansi var açıyorum onu. Tv im smart tv . Ondan aciyoruyim yürüyorum . 10 dakikada 1000 adım attiriyor:70:
Mekikide 4 dk lik var değişik şekillerde onu yapıyorum . Bir dakikada 4 hareket

Back
X