Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz Ramazan Sofrası hangisi?

• Ankete Katılan
    1.031
  • Anket Kapalı .
bizi YARADAN RABBIMimizi kimin ne haddine sorgulamak Peygamberlerimizi sorgulamak ne hatlerine
neyseki Ahiret var sükür
iyiki ben yokmusum senelik ban yerdim :KK70:
Son 2 haftadır yorumlarda olluyordu ama Havaalanı patlaması konusundan sonra oldu ,kapanma kararı.Kakao da giderken topiği de götürdü.:KK45:

ceza puani cogaldikca günüde cogaliyor
2 hafta sonra davul zurnali karsilariz kakakou :KK45:
sarmalar senden he birde su böregi cig köftede olsun ama :hamarat:
Siyasettekiler duymasın bu sözleri:KK53:.Ceza puanından değil,Mune kızdı 2 tarafa da O verdi cezayı ,polemik yapıyorsunuz diye.:sus:Anam kandil kandil dedikodu yapıyorum ben de ,gerçi olmuşu konuşuyorum di mi?:KK45:
Sarmalar ,börek aeben aeben , cimcimegfb cimcimegfb ve Nevreste Nevreste den ,darılırlar bana şimdi Onlar yapmak ister.Çiğköfteyi de nuryolu nuryolu yapacakmış.Yavaş yazmadım uleyn,oğlum neti istiyor ,ben gidiyorum,iyi geceler canım.

Hepiniz Kadir gecesini kutlarım bu gecede duam şu bir bebişim daha olsun kız olursa Zübeyde erkek olursa Zübeyir olsun sağlık huzur mutluluk versin Rabbim kendine inan herkese Allah'ım Gönül'lerinizden geçen duaları kabul etsin:dua::dua::anne::anne:

Siyasettekiler duymasın bu sözleri:KK53:.Ceza puanından değil,Mune kızdı 2 tarafa da O verdi cezayı ,polemik yapıyorsunuz diye.:sus:Anam kandil kandil dedikodu yapıyorum ben de ,gerçi olmuşu konuşuyorum di mi?:KK45:
Sarmalar ,börek aeben aeben , cimcimegfb cimcimegfb ve Nevreste Nevreste den ,darılırlar bana şimdi Onlar yapmak ister.Çiğköfteyi de nuryolu nuryolu yapacakmış.Yavaş yazmadım uleyn,oğlum neti istiyor ,ben gidiyorum,iyi geceler canım.
duysunlar hic umrum degil :KK66: Kakao yanindayiz ama deynep arkandaymis :KK70:
tembellll hemende nasil baskasinin üstüne atti yemekleri :KK70:
Nevreste Nevreste hakliymis sana beceriksiz demekle :KK12:
bu neneninde erkenden uykusu geldi -VUSLAT- -VUSLAT- gibi :KK12:

iyi geceler canim :KK60:

Kazen af getirmisdi bizamanlar neden af vardi sebebini unuttum
ben yararlandim o aftan sen kal böyle puanlarinla :p yakisir :KK70:
Kız Rabia bacım sen niye mapısa
Girdin geçende mapustu damdı bişiler yazmıştılar:halay::halay::halay:

Hepiniz Kadir gecesini kutlarım bu gecede duam şu bir bebişim daha olsun kız olursa Zübeyde erkek olursa Zübeyir olsun sağlık huzur mutluluk versin Rabbim kendine inan herkese Allah'ım Gönül'lerinizden geçen duaları kabul etsin:dua::dua::anne::anne:
13516320_1611148935880980_2830807532687741896_n.webp

ciddiyim tartismalarim yüzünden banimi yedim oturdum asagi :KK70:

sen Nevreste Nevreste ile kilo yarsina girmissin duydum
senin onun kilosunu gecmen cok zor bacim gel vazgec :KK47: sana hep baskalarinin fotosunu yolluyormus meger :KK12:
yok kız aslında Melek gibi kız ben takılıyorum kuru kız diye ben 109 kiloyum istesede yarışı önde bitiririm evelallah balık etkiliyim hay maşallah:nazar::nazar::halay::halay:

melekmi kim nevosmu :KK62: bida duymim :KK11: nevosun avukati sakin olim deme gel sen benim yamacima asil melek benim hemde kanatsiz :KK24::KK24::KK70:
Yok kız deli kız ben kim avukatlık kim sitenin en açıksözlüsüde benim abooo gece gece deli bacıma çattık:halay::halay::halay: sen halay çek bırak kıskanmayı tey tey :halay:

Yok kız deli kız ben kim avukatlık kim sitenin en açıksözlüsüde benim abooo gece gece deli bacıma çattık:halay::halay::halay: sen halay çek bırak kıskanmayı tey tey :halay:
beceriksiz nevosumu kiskancam :63: senin onun yakti baklavayi görmedin herhal :KK12: yarismadaki o kapkara patlicanlar neydi öyle :KK58:
gündüz zaten senin icin neler demis oku gör :KK12:
senin yerinde olsam yolmusdum onu :KK12: yardima ihtiyacin olursa birgün ben burdayim :KK31::KK31:
dersemde inanma :KK70: madem nevosa melek dedin cek cezani :63::KK70:

ben kaciyorum iyi geceler :KK19:

Back
X