- Emoji Skoru
- 77.966
- Puanlar
- 1.123
Biliyorum deynebim çok uzunya bu sefer latife edeyim dedim7 temmuz oylama başlıyor.
8 temmuz nikah var
31 temmuz oylama bitiş.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biliyorum deynebim çok uzunya bu sefer latife edeyim dedim7 temmuz oylama başlıyor.
8 temmuz nikah var
31 temmuz oylama bitiş.
Almaz benim nailem o bir diyet gurusuKuzum deyince ters tepki yapar mı acaba?Belki kuzu etini seviyordur ,aklına düşürmüşümdür,akşama yapar yine kilo alır
![]()
Kazen bey zorda geçse güzel günler yaşıyorsunuz , zananızın kıymetini bilin tadını çıkarın .içi beni yakar dışı sizi yakar![]()
Karşı taraf ta aynı mı düşünüyor acaba?Allah yardımcınız olsun.içi beni yakar dışı sizi yakar![]()
Bahşişleri bol hazırlayın. Şeyyy kemm kümmAlmaz benim nailem o bir diyet gurusuramazanda olur okadar kusur kadı kızındada
Sen ne yaptım 70 den aşagı düşenedinmi ?![]()

HalaY çek halay halay stresi alır halay ruha güzellik katar çek bir halay göreceksin ne stres kalır ne dert ne tasaiçi beni yakar dışı sizi yakar![]()

Bu sefer öyle olacakNevoşum yarışmaya katıldıgımı bile unuttum yahu ne vakit oylama![]()
Hayırlı yolculuklarBu sefer öyle olacak
Oylama tarihi bayramın son günü,bende yarın memlekete gidiyorum.Becerebilirsem o gün açarım yoksa bayram sonu artık
Ne de olsa oylama süresi uzun olacak![]()
Ailenle buluşunca bizi unutursunSağol canımHayırlı yolculuklar.Yolunuz açık olsun.
Ailenle buluşunca bizi unutursun
,ne zaman döneceksin?
Anam biri tarifimi çalmışBayrama baklava yapıyorum![]()
Anam biri tarifimi çalmışhemide 1 tepside iki çeşit baklava yapmış bunu ancak nana cadısı akıl ederdi
Eline sağlık kuzumm.
Not:Şerbetini çok sıvı yapma![]()
Hazır baklava yufkasından olanı herkes yapar ben revani yapcamBayrama baklava yapıyorum![]()

kıskan