- Emoji Skoru
- 14.472
- Puanlar
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugun başka şansın yok fatma o mutfak biteceeeeekkkk@deynepnaz bacım beğenme sadece iki satır yaz kız bana da temizlikten kaçmak için bahane olsun

Şimdi sen temizliğini ,mutfağını yap bacım,bayramdan sonra iki değil on satır da yazarım ,az çok bilirsiniz çok yazarım ben@deynepnaz bacım beğenme sadece iki satır yaz kız bana da temizlikten kaçmak için bahane olsun
Tarifleri karıştırBaklava yapsam acaba hangisinin tarifini yapsam ,aeben'in mi,Nevreste'nin mi?
İyi fikir.Tarifleri karıştır![]()
Evet 2 buyuk tepsi . Naniş yarım ölçü yaptım dedi akşam ..İyi fikir.Her zaman yaptığım şeydir zaten.
Senin tarifin malzemeleri fazla 2 tepsi çıkar herhalde
![]()
Bitti bitti valla bittiBugun başka şansın yok fatma o mutfak biteceeeeekkkk![]()
Delile gerek yok inandımBitti bitti valla bittifoto atabilirim o derece ciddiyim bak
Kız ben baklava yapacak olsam on gün önce hazırlamam lazım psikoloji mi sen iki dakikaya karar veriyorsun maşallah suphanallahBaklava yapsam acaba hangisinin tarifini yapsam ,aeben'in mi,Nevreste'nin mi?
Ama ben de bittim belim çatlıyorDelile gerek yok inandım![]()
Eline sağlıkAma ben de bittim belim çatlıyor![]()
Ayol bunlar hazır baklava yufkası kullanıyor hazır yufkadan dedemde yapar sen asıl bana maşallah de koca bir tepsi revani yapcamKız ben baklava yapacak olsam on gün önce hazırlamam lazım psikoloji mi sen iki dakikaya karar veriyorsun maşallah suphanallah

Buyrun benimtemmmbeeellllll
![]()
Kendilerine tembel dedirenler tam tersidir fatmamBuyrun benim![]()
yaaa inanmiyorum amacin beni öldürmekBenim kadar başına taş düşsünBenim iri cüssem ile seni ezerim
Biz yanık seviyoruz
![]()
Rabiş tek mesajda kaç kişiyi gömme kapasiten var ?yaaa inanmiyorum amacin beni öldürmekne demek benim kadar basina tas düssün kamyon kadar tas düssün desen daha hafif olurdu
sen basima düsdünmü bittim demek
amacin Türkiyeye gelmemi engellemek gelirsem yolmadan dönmicemi biliyorsun![]()
ama agustosda ordayim bittin sen
ahali nevosun helvasini hazirlayin simdiden kim güzel yapiyorsa o yapsin
sakin @-VUSLAT- yapmasin mantilarini gördük sonucta![]()