Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz Ramazan Sofrası hangisi?

• Ankete Katılan
    1.031
  • Anket Kapalı .
Herzaman okuyorum topiği arada yazıyorum. Bazen kalıyorum böyle okuduklarım karşısında :KK57:
Ve bir ifadeden sıkıldım ilk defa.. Kullanasım yok hiç.. Herneyse...

Oyumu kullanmadım henüz. Tüm tarifler çok güzel.

1. Etli Yaprak Sarması: Çok severim. Annem altına kemikte koyardı tencerenin. Herzaman yapmazdı ama yaptığı zaman hemen biterdi. Ellerine sağlık cimcimem :KK200:
  2. Fırında Patatesli Köfte: Bayılırım. Köftenin her türlüsü benim kabulüm derim hep. Ellerinize sağlık @Gunbatimiii
  3. Ev Usulü İskender: Evde denemişliğim var tavuklu yapmıştım ama fazla bekletip kurutmuştum:KK43: Ellerinize sağlık @pembebogurtlen
  4. Trileçe: Hiç denemedim. Hiçte yemedim :skandal: en kısa zamanda deneyip foto atacağım @aeben abla :KK200: ellerine sağlık :KK60:
  5. Et Döner Ve Domatesli Pilav: Seni çılgın şey :confused: etli yapmadım tavuklu yaptım ki garanti dediğim hemen bir çırpıda hazırladığım yemek:kk77: domatesli pilavla değilde lavaş arası yerdik biz :hamarat: bu ramazan pilavlı yaptım aynen senin ki gibi:rapci: çok beğendi eşim. Sayende level atladım. Ellerine sağlık @nuryolu nurum :KK200:
  6. Mantı : -VUSLAT- -VUSLAT- :rolleyes: mantıııı vuslaaattt mantıııı :KK36: mantı mantı :KK37: sanırım sevgimi anlatabildim :KK71: dolapta bir yemeklik kaldı. Ama ben kıyamıyorum onları yemeye :ıslık: arada açıp bakıp sevip geri kapatıyorum dolabı :KK70: ellerine sağlık canım vuslatım:KK200:
  7. Perde pilavı : Daha önce denemedim hiçte yemedim biyerlerde. Geçen nurselin mutfağında izledim çok el emeği isteyen bir yemekmiş. :kk77:Elinize emeğinize sağlık @Svartbabe
  8. Kürdan Kebabı: Patlıcan ve etin en yakıştığı tariflerden birisi bence. Çok severim. Ama çok sık yapamam. Eşim patlıcanı pek sevmediği için. Çok şık bir yemek bana göre. :kk77: elinize sağlık @ArbutusUnedo
  9. Frenk Tavası: Elinize sağlık @iyotsuztuz
  10. Patatesli Bulgur Pilavı: çok besleyici kızım için hep yaparım. Elinize sağlık @chiLL
  11. İçli Köfte : ahhh ahhh bir çiğ köfte yaktı geçti içimi birde içli köfte. :super: günlerdir konusuna bakmaya o resimleri görmeye cesaret edemediğim tarif... :kk77: Annem çok güzel yapar hep aklıma geliyor :KK68: canım Nevreste Nevreste nevoşum.. Seni seviyorum :KK68:
  12. Hindi Kapama : Bence sofrada bulunabilecek en baba tariflerden birisi. Tavuklada olur değil mi? Elinize sağlık @xpreiaZ :kk77:
  13. Şehzade kebabı: Çok güzel görünüyor. Benim için bu yemekte garanti bir yemektir ve herkes tarafından beğenilir. Gönül rahatlığıyla sofrada sunulabilir. Elinize sağlık @Be_Ni_1012 :kk77::KK200:
Çok teşekkür ederim caznım ne güzel yorumlar bunlar:KK60:
Bende seni seviyorum dersem yanlış anlaşılır mı:KK53::KK200:

Hatmece sadece darılan O arkadaş değil ki sana,geçenlerde bir arkadaşa kem gözlüsün ben hissederim yazdın,O arkadaş ta kırgın sana.Gayet açık bir şekilde ifade etti aslında sana ama sen anlamamazlığa mı vurdun,gerçekten anlamadın mı bilmiyorum.Arkadaşın dediği gibi kimsenin kimseye karşı burada çıkarı yok.Ben de görmesem de Nevreste Nevreste 'yi, @nuryolu 'nu, @aeben ' i , @_Nun_ 'u,@@nananais 'i , -VUSLAT- -VUSLAT- 'ı,çok seviyorum.Daha çok var ama bu kişilere sevgim daha farklı,görmese de insan sevebiliyor yani.Ben de çoğu zaman şaka yollu takılırım ama samimiyetine güvendiğim kişilere ,ama sen tanısan da tanımasan da herkese biraz iğneliyici sözler kullanıyorsun.Bir ara komşum benimle kuranda selavatlaşmıyor demiştin de bizler üzülmüştük ya,belki O komşunda bu tür sözlerinden rahatsız olmuştur canım,seni yargılamak için değil,uyarmak için yazdım.
Söyleyecek başka söz kalmamış :KK52:
Ama net tanımıyor olabiliriz zaman vermemiz gerekiyor...:oops:

Back
X