Bilmeyenler için zor canımİçli köfte yapmak çoook zor yaa.![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilmeyenler için zor canımİçli köfte yapmak çoook zor yaa.![]()
Ne anlamamız gerekiyor bu mesajdanBilmeyenler için zor canım![]()
Benim için zor değilNe anlamamız gerekiyor bu mesajdan![]()
![]()
He he biz anladık anlamamız gerekeniBenim için zor değil![]()
Hadi bakalımHe he biz anladık anlamamız gerekeniilk uygun yarışmada içki köfte yapmayan ne olsun
![]()
Ay kendi kendime gaza geldimHadi bakalım![]()
Yok canım EstağfurullahAy kendi kendime gaza geldimay nevrestem okur mu öyle şey tabiki senin eline kimse su dökemez
![]()
Elimde olan tarifleri silmeden eklemek istedim .Nevoş akşam akşam börekti,pizzaydı,poğaçaydı yüklemişsin,canım istedi yav
,tatlı canım istemiyor da ,benim de karbonhidrat krizim tutuyor bazen
,aman kimse duymasın
![]()
Ya hem zayıflama takımında olup hem yemek topigi takip etmek acı veriyor narin ruhumu yeminle ben şimdi maydanoz suyumu içtim yoğurdumu yiyip yatacağımNevoş akşam akşam börekti,pizzaydı,poğaçaydı yüklemişsin,canım istedi yav
,tatlı canım istemiyor da ,benim de karbonhidrat krizim tutuyor bazen
,aman kimse duymasın
![]()
Sabaha poğaça yapsam mı diye düşünüyordum ben de,senin ramazanda verdiğin yumuşak poğaçadan yapsam mı acaba derken ,tariflerini gördüm,seni etiketlemeden bulayım dedim sözde,taa nerelere gittimElimde olan tarifleri silmeden eklemek istedim .Sende börek yada pizza yap çok güzel olur
Nehaber canım![]()
Nerede ne tarifi ben niye birsey anlamıyorum kızlar yaElimde olan tarifleri silmeden eklemek istedim .Sende börek yada pizza yap çok güzel olur
Nehaber canım![]()
Yoğurduna limon sıkıp,pulbiber de atacak mısın?Ben de hep başlayayım diyorum ,hep erteliyorum,şimdi de limon bitmiş.Ya hem zayıflama takımında olup hem yemek topigi takip etmek acı veriyor narin ruhumu yeminle ben şimdi maydanoz suyumu içtim yoğurdumu yiyip yatacağım![]()
Yemek tarifleri bölümünde son mesajlara baktım da birazcık,ama sen bakma takımdasınNerede ne tarifi ben niye birsey anlamıyorum kızlar ya![]()
Bizim 1 haftadır misafirlerimiz vardı ,pek resim çekme imkanım olmadı ama mutfaktan çıkmadım sayılır..İlk defa 1gr dahi almadımSabaha poğaça yapsam mı diye düşünüyordum ben de,senin ramazanda verdiğin yumuşak poğaçadan yapsam mı acaba derken ,tariflerini gördüm,seni etiketlemeden bulayım dedim sözde,taa nerelere gittim,iyiyim diyeyim iyi olalım inşallah,
Ne böreği,ne poğaçası pizzası Nevoş,sen bana kilo aldırmak için komplo mu yapıyorsun(aşağıdaaeben i görünce geri dönüş yaptım)
![]()
Yürüyüş yapamıyorum işte,nereye gitsem benim kız peşime düşmeye başladıBizim 1 haftadır misafirlerimiz vardı ,pek resim çekme imkanım olmadı ama mutfaktan çıkmadım sayılır..İlk defa 1gr dahi almadım
Sen yap sonra eritmek için yürüyüş falan yaparsın
Yemeden olmuyor,birde çocuk olunca mutlaka yapılıyor![]()
Haklısın küçük çocuk olunca hareket etmek zor oluyorYürüyüş yapamıyorum işte,nereye gitsem benim kız peşime düşmeye başladı
İstiyorsan yumuşak poğaça linki de koyabilirsin,ben de bulurum da aslında
Ahan da buldum bile,kolay yerdeymiş![]()
Planım değişmezse kahvaltıya annemlere gidip poğaça götüreyim diyorum ,bakalım nasip.Haklısın küçük çocuk olunca hareket etmek zor oluyor
Sende az az yersin
Burada canım
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/yumusak-acma-pogaca.899402/
İnşaallah canımPlanım değişmezse kahvaltıya annemlere gidip poğaça götüreyim diyorum ,bakalım nasip.