Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bacim senin madalyalardan gözlerim kamasti yarisini bağisla ah pardon sana yanlislikla bi tane gelmis sonra geri alinmisti degil mi? 2-3 dakkalik madalyali seni
Deynebim tarih tekerrürden ibaret nevoşun aynını bi kere bende yaşamıştım. Hemde yine kendim istemiştim ya beni tanımadınmı artık kendim bile 1. Likten düşsem herşey kitabına uygun olsun isterim .
Bacim senin madalyalardan gözlerim kamasti yarisini bağisla ah pardon sana yanlislikla bi tane gelmis sonra geri alinmisti degil mi? 2-3 dakkalik madalyali seni
Gıybeti site kurallarının en başına eklemek lazım aslında hatta gıybet yapanların etlerini didikleyip büküp morartalım öyle mapusa atalım, dillerine de en acı biberi sürelim yandım anam desinler
iyiyim ablam sen nasilsin
bu aralar baya yogunum abla evrak isler Türkiye hazirligi kafami kasiyacak zamanim yok
Vuslatla Nevosu, Muneye sikayet etmeye geldim
Gıybeti site kurallarının en başına eklemek lazım aslında hatta gıybet yapanların etlerini didikleyip büküp morartalım öyle mapusa atalım, dillerine de en acı biberi sürelim yandım anam desinler
nekadar güzel olur hemen gelsin o kural bence
uslu uslu oturuyorum hakkimda giybet yapiyorlar
giybet yapcaklarina manti acmayi ögrensin -VUSLAT- Nevreste
sende baklavayi ögrende gel
nasilsiniz cadolozlar ben bu aralar yogunum evrak isleri hazirliklar filan derken zaman bulamiyorum
iyiyim ablam sen nasilsin
bu aralar baya yogunum abla evrak isler Türkiye hazirligi kafami kasiyacak zamanim yok
Vuslatla Nevosu, Muneye sikayet etmeye geldim