• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz Ramazan Sofrası hangisi?

• Ankete Katılan
    1.031
  • Anket Kapalı .
Doğru ya annendeydin sen:) Nasıl gidiyor canım, annen baban nasıl:KK68:
İyi canım;)
Misafirlerimiz vardı biliyorsun onlar gittiler...
Babam engelli biliyorsun,onunla ilgileniyoruz.Arada dışarı çıkıyoruz vakit geçiyor..İyi diyelim iyi olsun...Önümüzdeki hafta dönebilirim;)

İyi canım:KK66:
Misafirlerimiz vardı biliyorsun onlar gittiler...
Babam engelli biliyorsun,onunla ilgileniyoruz.Arada dışarı çıkıyoruz vakit geçiyor..İyi diyelim iyi olsun...Önümüzdeki hafta dönebilirim:KK66:

Ne güzel canım, onlar için de ne kadar iyi olmuştur, kızlarıyla, torunlarıyla bol bol hasret gidermişlerdir:) Yine anne özlemim depreşti: ( Rabb'im yanından ayırmasın canım anneni babanı:KK68: Şu forumda annesini sudan sebeplerle çekiştirmek için konu açanlar varya, resmen zor zabtediyorum kendimi saydırmamak için:KK62:

Ne güzel canım, onlar için de ne kadar iyi olmuştur, kızlarıyla, torunlarıyla bol bol hasret gidermişlerdir:) Yine anne özlemim depreşti: ( Rabb'im yanından ayırmasın canım anneni babanı:KK68: Şu forumda annesini sudan sebeplerle çekiştirmek için konu açanlar varya, resmen zor zabtediyorum kendimi saydırmamak için:KK62:
Aynen öyle canïm bizim içinde onlar içinde çok iyi oluyor;)
Amin canım ,Allah razı olsun:60:
Kaybetmeden kıymetlerini bilmek gerekiyor:(

Ablam pek bir değişiklik yok:KK66:Havalar sıcak biraz zorlanıyor..Klimada olmuyor,kendisine zararlı:KK43:
Yinede çok şükür,iyi diyelim iyi olsun...

Canım klima değil de vantilatörü biraz uzağında tutup çalıştırsanız, en azından oturduğu odanın havasını serinletir belkio_O

Tatildeyiz ablam çok sohbet etmiyoruz,ama tatil bitimi enişteyi uyut sonra buraya koş:rolleyes:

Hatta uyutmayım direk bayıltayım ne dersin :KK53::KK53:

Sağol ablam,Allah razı olsun:KK60:
Tabii ki ablacım o yüzden bu kadar kalıyorum.:KK19:.En önemlisi moral oluyor..Az cok faydamızda oluyor:KK66:
Yemekleri ben yapıyorum annemde dinleniyor:-)

Annen içinde güzel tabi sen olunca oda moral olarak daha iyi olur.
Hemde çocuklar içinde güzel,bütün aile berabercene oluyorsunuz :KK60:

Back
X