• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz Ramazan Sofrası hangisi?

• Ankete Katılan
    1.031
  • Anket Kapalı .
Etli Yaprak Sarması' Oy Verenler

:KK60: hepinize teşekkür eederim :KK60: :KK200:

çok kibarsınız :)

Yok canım karın ağrısı ,kusma vardı,gece acile götürdük,serum verdiler,üre azot ve hemogram az yüksek çıktı,dr salı günü yine yenilensin önemli bir şey gözükmüyor dedi ama canım sıkıldı.

Canım çok geşmiş olsun kızına, Rabbim şifâ versin:KK68:

Madalyan hayirli olsun beybiii
2 tur veren miii takayim:KK70:
Ben bu gidisle kazanamicimm:mad:
Ramazan sofrasini ne ara yaptiniz.
Nevreste Nevreste :sampiyon:ustumde buyu var madalya alamama buyusu
Yarismalarin topuna itirazim var:p
Pastalar kategorisine bekliyorum;)
Madalyayı belki bu sefer alabilirsin:rolleyes:

Sanırım 1. Etli yaprak sarma tebrikler.bende yorumlarımı tarifleri N altına yapayım.
Bende oyumu kullanacağım.yarışma sonucu açıklandıktan sonra her tarif altına açıklamamı yapacağım.şimdi açıklama yapıp oy verecekleri etkilemek istemem.ellerinize sağlık, emeklerinize saygılar .

Sanırım 1. Etli yaprak sarma tebrikler.bende yorumlarımı tarifleri N altına yapayım.
:confused::confused::confused:
Ortada emek var,çoğu hakkında olumsuz yazmışsınız,siz beğenmesenizde çoğunda yemek yarışmasından aldığı madalya var,keşke siz de yarışsaydınız anlardınız ,her kesime her damak tadına uysun diye seçenekler çoğaltılmıştır menüde.

Deynepnaz, post: 47521031, member: 720527"]:confused::confused::confused:
Ortadaeynepnaz,çoğu hakkında olumsuz yazmışsınız,siz beğenmesenizde çoğunda yemek yarışmasından aldığı madalya var,keşke siz de yarışsaydınız anlardınız ,her kesime her damak tadına uysun diye seçenekler çoğaltılmıştır menüde.[/QUOTE]
Beğenmeme değil.mutlaka bir birinci olacak.hepsi mükemmel ama konu ramazan ayı bu yönden baktım.katılmak isterdim fakat vaktim yoktu.her katılan yarışmacı renk katmış.

Etli Yaprak Sarması' Oy Verenler

:KK60: hepinize teşekkür eederim :KK60: :KK200:

Ne demek ben gerçekten beğendiğime oy verdim. Senin emeklerine sağlık. Darısı bir türlü ev hanımı olamayan benim başıma :)

Back
X