HEHE senin kaynana bilemiyorum yani ben biraz bildiğim için kendi kendinize de güzel güzel de geçirirsiniz ara ara onun yanına da gidersiniz hayırlısı olsun bakalım ramazanda bazılarına bir yumuşaklık gelir ama sonrasında yine eski halini alır :)Kaynanam, ramazanda sefil olursunuz. Gelmeyecek misiniz burada şenlikli tutardık demeye başladı.Kaç yaşında insanlarsak, niye sefil olacağız evlenen insan kendine de bakacak sorumluluktadır, dedim. İşte çalışıyorsunuz da ondan şimdi biz küçük oğlumla yalnız mı tutacağız, diyor. Bayram dert, tatil dert.
Hamur işi yasakherkes beğeni yapmış sağolsunlar ama kimse de bir tas çorba kaynatırım yeter dememiş kimsenin planı yok
hehehe neyse artık hamur işini güzel yapan kimse bir akşam gidebilirim iftara
Hamur işi yasak.
Yemek olur da günde 2 litre suyu nasil içeceğiz? İftar ile sahur arası ne ki zaten.
İnsan bu yemeklerle mide fesadı geçirir valla abla
İnsan bu yemeklerle mide fesadı geçirir valla abla
Ablacım merhabaaa ne güzel konu olmuş bu tamda benim zayıf noktam
ben sarma daha çok yapıyorum canım eşim aşırı su içiyor sonra tıkanıyor yemek yiyemiyor bakalım neler yapacağım :)Ablacım merhabaaa ne güzel konu olmuş bu tamda benim zayıf noktamramazanda gün boyu internetten tarif bakıp eve gidip iftata kadar hazırlıyorum sonra da oturup bir güzelll yiyoruz.. benm eşimde normalde çok iştahlı olmamasına rağmen ramazanda aşeriyo adam bide onun siparişlerini yapıyorum
Buarada masa harika genellikle ramazanda yapılan sucuklu kaşarlı pideye bayılırımmm.. sen napıyosun ramazan da
ben de uyumuyorum genellikle sahura kadarRabbim kabul etsin çalışınca ayrı bir dert zaten sahur yokiftardan sonra yiyemiyoruz iftara da mecbur sağa sola salça olacağım :)
Öyle güzel oluyor en azından gündüz evdesin yada 5 dk lik göz kapama yeterli oluyor çalışınca zor oluyor birde algı düşüyor :) inşallah sağ salim tutarım oruçlarımıben de uyumuyorum genellikle sahura kadar
evet canım çalışan için gerçekten de zor ALLAH kolaylık versin kuzum ahhh ahh ben de hayırlarla atanaydım da ben de zorlansaydım :)Öyle güzel oluyor en azından gündüz evdesin yada 5 dk lik göz kapama yeterli oluyor çalışınca zor oluyor birde algı düşüyor :) inşallah sağ salim tutarım oruçlarımı
İnşallah canım Allah herkesin gönlüne göre versinevet canım çalışan için gerçekten de zor ALLAH kolaylık versin kuzum ahhh ahh ben de hayırlarla atanaydım da ben de zorlansaydım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?