Yöresel Tarif Ramazan Sofraları(2025)

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz 'Ramazan Sofraları'' hangileridir?(3 OY HAKKINIZ VAR)

• Ankete Katılan
    398
  • Anket Kapalı .
Ama güzel oluyor bir dene bakalım sonra devamlı yapmak istersin
evet zaten pratik de yapımı. derin dondurucuda haşlanmış nohut oluyor. mantı da oluyor ama bunun mantısını daha küçük yapmak gerekiyor sanırım. küçük mantılar yapıp derin dondurucuya atarım. canım istediği zaman yaparım. güzel olur

Canım yap artık yaa zaten 14 gün kaldı srn yapana kadar yedi gün kalmış olacak demek ki yapınca alışıyorsun, hatta yarın bile yapabilirsin bence
Yarin eşim 3 yıldır yana yakıla istediği paçayı yapacak kendine pazartesi veya salı yapayım en geç çok dolu iftar programları vardı yapamadim

İnş sorunsuz halledersin canım, stres yapma hiç. Başlayınca her şey akıyor merak etme güzel olacak
İnşallah öyle olur aslında ben daha önce kanal açmıştım yemek videoları çekiyordum tecrübem var o yüzden

Aaaaa daha ne, sen herseyin içindesin zaten senin için sıkıntı yok canım benim, çok rahat halledersin
İnşallah rahat hallederim elim ayağıma dolanmaz bakalım neler çıkacak çok açılan konu göremedim yapılıyor mu menüler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…