- Emoji Skoru
- 63.480
- Puanlar
- 548
Sabah da kv ile kb ya öyle verirmişim kahvaltıyıHadi yine iyisin, bulaşık derdinden yırttın.
Gidecek yerleri var mı?Sabah da kv ile kb ya öyle verirmişim kahvaltıyı
Aaa ne kadar da tanıdık geldiiSize çok güzel öneri ile geldim.
Bana da tanıdık gelmişti, bu özenden diğer arkadaşlarımızın mahrum kalmasını istemedim.Aaa ne kadar da tanıdık geldii
Muhteşem fikirSize çok güzel öneri ile geldim.
Bekar Kaynım evlendikten sonra kışın sırayla geziyorlar çocuklarını bu sene hava ısınana kadar bendelerGidecek yerleri var mı?
Aksi takdirde gelin bizi istemiyor diyebilirler.
Allah kolaylık versin canımBekar Kaynım evlendikten sonra sırayla geziyorlar çocuklarını bu sene hava ısınana kadar bendeler
İyi düşünmüşsünBana da tanıdık gelmişti, bu özenden diğer arkadaşlarımızın mahrum kalmasını istemedim.
O zaman büyüklere hürmet olarak lokmaları daha küçük kesebilirsin.Bekar Kaynım evlendikten sonra kışın sırayla geziyorlar çocuklarını bu sene hava ısınana kadar bendeler
İzlerken zehirlendim
@Nevreste bilir onu bir kaç gün kala etiket le hatırlatıyorKaç sofra kaldı?
Bana diyene bak heleSende ufacık utanma duygusu var mıdır acaba @deynepnaz ?Eki Görüntüle 3563959
@Nevreste bilir onu bir kaç gün kala etiket le hatırlatıyor
4 kaldı sanki.Kaç sofra kaldı?
İyi bari tek ben ve @ordinary kaldım diye üzülmeyim4 kaldı sanki.Benden sonra @JOYz yapmaz inşallah, Oylamada hemen altımda olunca benimki çok sönük kalıyor
Senin yüzünden yaptımBana diyene bak hele
Güzel kızarmış
Sen, ben ve Joyz’u biliyorum bende. Bizim haricimizde kaç kişi kaldığını bilmiyorum.İyi bari tek ben ve @ordinary kaldım diye üzülmeyim