- Emoji Skoru
- 36.664
- Puanlar
- 598
Bu dut toplama işi aranızda esprimi?Kimse yazmayınca bende yazmıyorum bakıp bakıp çıkıyorum
Bu çok bilindik bir tabirdirBu dut toplama işi aranızda esprimi?
Ben yeni öğrendim.Bu çok bilindik bir tabirdir
-Eskiden buralar hep dutluktu. -
buralar diye tabir edilen oralarin simdilerde(artik) cok suskun, sessiz ve sedasiz oldugunu da belirten bir cumle.
Jpyz bacım da yapacaktı sanki, yapamıyor mu?@ordinary bir tek sen kaldın, ne zaman geliyorsun
Kurabik daha yeni yapılmış, yapılmaz oİçimden kurabik diye geçiyor ama haydi hayırlısı olsun ablacımbu amme hizmeti için de ayrıca Allah razı olsun
Yapamayacak, @Nevreste onu muaf tuttu.Jpyz bacım da yapacaktı sanki, yapamıyor mu?
Yok yapamıyor. Hamile, küçük bebeği var. Aslında hazırlık yaptı biraz, ama hastalıklardan yapamıyacakmış. Daha önce bildirdi oJpyz bacım da yapacaktı sanki, yapamıyor mu?
Kaç tarif kaldı elticim?Yok yapamıyor. Hamile, küçük bebeği var. Aslında hazırlık yaptı biraz ama hastalıklardan, yapamıyacakmış. Daha önce bildirdi o
Zaten geçen ay birinci oldu. Ondan fasulye gibi olacaktı
Bir kişi kaldı elticimKaç tarif kaldı elticim?
Çok şükür elticimBitirdik şükür
Oylama başlasaydı bittiğine inanacaktim yasom, hâlâ inanmıyorum ben bittigineBitirdik şükür
Umarım yaparBir kişi kaldı elticim
Arefe gününe kadar inanma bence, oldu ki son dk tarif istendi, ne olacak?Oylama başlasaydı bittiğine inanacaktim yasom, hâlâ inanmıyorum ben bittigine
Yapamayacak, @Nevreste onu muaf tuttu.
@JOYz ağırlaşmaya başladı, üstüne ağır grip oldu ve Ege canına okuyor.
Annesi geldi, o işlere ve Ege’ye bakar, ben tariflerimi yaparım diyordu, annesi hastalandı. Ona da bakıyor şimdi.
Geçmiş olsun. İnşallah çabucak atlatır. Nomıssız güzel sunum yapıyor, yakışıyor yarışmayaYok yapamıyor. Hamile, küçük bebeği var. Aslında hazırlık yaptı biraz, ama hastalıklardan yapamıyacakmış. Daha önce bildirdi o
Zaten geçen ay birinci oldu. Ondan fasulye gibi olacaktı
O da son dakikaya kadar ne bekliyormuş, hasta etmesin adamıArefe gününe kadar inanma bence, oldu ki son dk tarif istendi, ne olacak?