Ben daha önce onlara fikir verdim.
Hazır alın diye . çünkü yaptıktan sonra yorulduklarını söylüyorlar bende bunu anlamıyorum .
Dükkanlarda da yapılıp satılıyor diye . Hani marketlerde bile var kutulu olanlar annem daha önceki yıllarda kutulu olanlardan da aldı denedi pişirdi . Sonra ev yapımı yuvarlayanlara döndü.
Yok olumlu bakmadılar .
Evde yapmaya alışmışlar ondan.
Bende bu dönem yıl bebekliyim zaten.
Geçen sene hamileyken biraz yapabildiğim kadar yapıp yardım etmiştim.
şimdi bu sefer eşim izinliyken yukarda yardım edecek.
öyle konuşup programladılar .
Zorlukları da var kolaylıkları da. Baklava yapmıyorlar ama yuvarlama da zor. Fırına yemek gönderme işi çok iyi mesela ama Bursa’da bugün bakıyorum burada da fırınlara lahmacun içi, patlıcan kebabı falan gönderiyorlar hep. Bayağı yaygınlaşmış o iş.
Evet maalesef. Ben de Antep’e gelene kadar baklavayla ilgili senin gibi düşünüyordum. Fikrim değişti. Artık dört dilim bile yerim, ama Koçak olursa akskskks
Zorlukları da var kolaylıkları da. Baklava yapmıyorlar ama yuvarlama da zor. Fırına yemek gönderme işi çok iyi mesela ama Bursa’da bugün bakıyorum burada da fırınlara lahmacun içi, patlıcan kebabı falan gönderiyorlar hep. Bayağı yaygınlaşmış o iş.
Yok kız bir sürü buraya özgü “kazan yemeği” var onların. Öyle diyorlar tencereye ahsjsjs. Ülke genelinde yapılan yemekleri de yapıyorlar gayet. Fırına en fazla haftada bir gönderilir. Bizimkiler iki haftada bir hatta.
Yok kız bir sürü buraya özgü “kazan yemeği” var onların. Öyle diyorlar tencereye ahsjsjs. Ülke genelinde yapılan yemekleri de yapıyorlar gayet. Fırına en fazla haftada bir gönderilir. Bizimkiler iki haftada bir hatta.