- Emoji Skoru
- 135.594
- Puanlar
- 798
kolay gelsin canımHayırlı aksamlarOylama başlamış, oyumu kullanıp kaçayım. Bugün çok yoğundum.Kv nin evini temizledim, alışveriş yaptım, halıları yıkamıştım serdim. Oğlum da geldi. Kayseri yağlaması istemişti, onu yaptım, ibiza yaptım. Şuan sarma sarılacak, tatlı yapılacak ama pilim bitti Bi kolay gelsininizi alırım.
İbiza nedir ?
Kolay gelsin
Gözün aydın canımHayırlı aksamlarOylama başlamış, oyumu kullanıp kaçayım. Bugün çok yoğundum.Kv nin evini temizledim, alışveriş yaptım, halıları yıkamıştım serdim. Oğlum da geldi. Kayseri yağlaması istemişti, onu yaptım, ibiza yaptım. Şuan sarma sarılacak, tatlı yapılacak ama pilim bitti Bi kolay gelsininizi alırım.
Kolay gelsin nazom eline sağlıkHayırlı aksamlarOylama başlamış, oyumu kullanıp kaçayım. Bugün çok yoğundum.Kv nin evini temizledim, alışveriş yaptım, halıları yıkamıştım serdim. Oğlum da geldi. Kayseri yağlaması istemişti, onu yaptım, ibiza yaptım. Şuan sarma sarılacak, tatlı yapılacak ama pilim bitti Bi kolay gelsininizi alırım.
Tatlı bitti miOylama nasıl gidiyor
Bunun soğuk baklavası da var. Bu görünen yüzüÖyle baklava mi yapılır hain domdom canom
Yok yaaa bu cano gerçek olamaz
Abartma yavYok yaaa bu cano gerçek olamazBu kadar maharetlilik insan üstü olur ancak
Yapamam sen elinde açıyorsun canomAbartma yavbunu sende yaparsın cidden. Hiç zor değil
Bir kere denemene bakar. Zor değil inanYapamam sen elinde açıyorsun canomkocişkon çok şanslı maşallah
Gerçekler canocugum rica ederimBir kere denemene bakar. Zor değil inan
Teşekkür ederim canım
Sağol canımGerçekler canocugum rica ederimeline sağlık, afiyet olsun inş
Börek ve sarmada var miSağol canım
Tabi olmaz mı?Börek ve sarmada var mi
Tatlı fırındaTatlı bitti mi