Hayırlı akşamlar canımNeredesiniz uleyn en son buraya yazmışsınız, cevap vermeyenin sütü taşsın, menemeninin kapakları bozulsun neyse kıyamadım, bu kadar yeterli
@Nevreste
@yasminsay
@Nane Limon Kabugu
@Eslinna
@ASSOSyal
@60kiloyum
@Umutun Annesi
@JOYz
Mor kalbi de görünce etiketlemeden olmaz
@Kukrim
Unuttuğum varsa affola
Hayırlı akşamlar canımHayırlı akşamlar canım
Aman aman kavanoz kapaklarımız taşmasın
Ben hariç herkesi yazmış, oysa ki ben seni hiç unutmadımNeredesiniz uleyn en son buraya yazmışsınız, cevap vermeyenin sütü taşsın, menemeninin kapakları bozulsun neyse kıyamadım, bu kadar yeterli
@Nevreste
@yasminsay
@Nane Limon Kabugu
@Eslinna
@ASSOSyal
@60kiloyum
@Umutun Annesi
@JOYz
Mor kalbi de görünce etiketlemeden olmaz
@Kukrim
Unuttuğum varsa affola
Geçmiş olsun nasip değilmişHayırlı akşamlar canım
Fena oluyor taşması, köyden gelirken 1 kavanozda ısırgan getirdim konserve usulü. Gerek yok çocuklar yemiyor desem de görümcem verdi, ayıp olmasın diye getireyim dedim, kapağı atmış, Allahtan kovaya koymuştum, hem yanındakileri pis etmiş, hem kokmuştu
İnan listeyi görünce ilk dikkatimi o çekti ve senin adına üzüldümBen nasıl @Jenna16 yı unuturum
Kesin cezamı Jennam, ama insaflı ol
@Jenna16 konu açılınca seni etiket yapmayı unutur ödeşirsinizBen nasıl @Jenna16 yı unuturum
Bari hatırlasaydın bana da düzenleseydim mesajıİnan listeyi görünce ilk dikkatimi o çekti ve senin adına üzüldüm
Zaten Bi keresinde unutmuştu, ona saysın@Jenna16 konu açılınca seni etiket yapmayı unutur ödeşirsiniz
@C A N OAnam Canoyu da unutmuşumen üstteki tarifleri görünce hatırladım
Nasıl unutursunAnam Canoyu da unutmuşumen üstteki tarifleri görünce hatırladım
Ben nasıl @Jenna16 yı unuturum
YoooooZaten Bi keresinde unutmuştu, ona saysın
Unutulmuşuz Nevoş@C A N O
Tut elimi,burdan gidelim Zano'mNasıl unutursun
Nasıl unutursun
Ya beni de unutsaydıküstüm