- 28 Haziran 2011
- 64.119
- 160.729
- 898
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkürler çiçeğim
Rica ederim tatlımmmTeşekkürler çiçeğim![]()
Islak kekRevani mi yapsam ıslak kek mi
Cevizli,havuçlu kekRevani mi yapsam ıslak kek mi
Islak kek![]()
Benim de gönlüm ıslak kekden yana idi ,ikna oldum kalkıp yapayımCevizli,havuçlu kek2sinden biriyse ıslak kek aşkom
Sen de sağol aşkomBenim de gönlüm ıslak kekden yana idi ,ikna oldum kalkıp yapayım
Sağ olun canlar![]()
Islak kek revaniyi döver, hele iftara yakın kukriskomBenim de gönlüm ıslak kekden yana idi ,ikna oldum kalkıp yapayım
Sağ olun canlar![]()
Cevizi geçen gün bitirdim kadayıf yapmıştım ondan havuçlu cevizli yapamam evden çıkmadan aşko ,alayım bari çıkıncaSen de sağol aşkom![]()
Islak kek var ya ne zamandır yapmıyordum ben sosyalim ,şimdi koydum fırına bakalımIslak kek revaniyi döver, hele iftara yakın kukriskom![]()
Tamamdır aşkomCevizi geçen gün bitirdim kadayıf yapmıştım ondan havuçlu cevizli yapamam evden çıkmadan aşko ,alayım bari çıkınca![]()
Offfffffffffff bendeee ama şerbetide çok olmayacak. Çok şerbeti sevmem. Yinede ıslak kekin yeri başka kukriskomIslak kek var ya ne zamandır yapmıyordum ben sosyalim ,şimdi koydum fırına bakalım
Revaniyi seviyorum ama böyle irmiğin tıkır tıkır tadının geldiği un değilde irmiğin yoğun olduğu şekilde olacak bir tepsi yerim![]()
Bende iyiyim canısı çok şükürIyiyim kuzum şükür biraz koşturuyorum sadecesende iyi misin
![]()
Çilenkim yoktu fıstık serptimOfffffffffffff bendeee ama şerbetide çok olmayacak. Çok şerbeti sevmem. Yinede ıslak kekin yeri başka kukriskomyanınada çay, miss
afiyet olsun kukriskocum
![]()