- Emoji Skoru
- 138.781
- Puanlar
- 598
Ailece içiniz geçmiş sizinGüle güle kullan. Bu özel günlerde hediye aldırmayı nasıl beceriyorsunuz?
Benim eşim özel gün kutlamayı pek sevmez, oğlum da aynı şekilde. Laf aramızda ben de çok sevmem, hediye seçmek çok sıkıcı geliyor bana
Hazırlıksız yakalandım hahahajaaSürprizleri severim. Maceralı oluyor.
Şimdi oğlanı çalıştırıyorum kuşo Londra dan sevgilerle içinHiç sorma replikler öksüz kaldı agshshsj Eskiden arada bir banlanırdım, şimdi arada bir banlanmıyorum. Di mi @Jenna16
Benim uzmanlık alanım deynoGüle güle kullan. Bu özel günlerde hediye aldırmayı nasıl beceriyorsunuz?
Benim eşim özel gün kutlamayı pek sevmez, oğlum da aynı şekilde. Laf aramızda ben de çok sevmem, hediye seçmek çok sıkıcı geliyor bana
Ooo yakışır sana atmayacak da kime atacakŞimdi oğlanı çalıştırıyorum kuşo Londra dan sevgilerle içinyazın başında gidecek ,bana kulübeden böyle çekip atacaksın bak diye
Sevmiyorlar ki hiç fotoğraf çekilmeyi de bakalım belki orada ilham gelirOoo yakışır sana atmayacak da kime atacak
Hayriye en iyisi
Peki Ali RızaHayriye en iyisi
Ali rıza nın atkısı Neclanın beyaz kürk detayı bile varPeki Ali Rıza
46 yaşına girdim olsun o kadarAilece içiniz geçmiş sizin
Geçen gün ev görme hediyesi almaya büyük bir züccaciye satan yere girdim, o kadar seçeneğe kafam karıştı, en son akarı kokarı yok diye borcam alıp çıktımBenim uzmanlık alanım deyno
Ahahahahah
Kurk şahaneAli rıza nın atkısı Neclanın beyaz kürk detayı bile var
Tülbenti de varHayriye en iyisi
Sen Kukrim'in oğlusun,aptallık etme diye gazla aşkoSevmiyorlar ki hiç fotoğraf çekilmeyi de bakalım belki orada ilham gelir
Kuşum seni burada görmek ne kadar güzelSürprizleri severim. Maceralı oluyor.
Eğlence katıyor, gitmesinKuşum seni burada görmek ne kadar güzelArada bizimle kal özlüyoruz
Ahahaha deyno ya46 yaşına girdim olsun o kadarBizim yerimize kızım çok sever hediye almayı, seçmeyi. Kadınlar gününde bile çiçek alıp getirdi kadınlar günün kutlu olsun dedi. Eşim normal günde hediye alır hakkını yiyemem ama nasıl. Bileklik gördüm beğendim, istedim gitmiş Adana burması almış, bileklik bozdururken çok zarar eder diyor Kıyafet desen beni yorma kendin al, aldığımı beğenmezsin sonra der
Geçen gün ev görme hediyesi almaya büyük bir züccaciye satan yere girdim, o kadar seçeneğe kafam karıştı, en son akarı kokarı yok diye borcam alıp çıktım
Ahahahah aşko yaSen Kukrim'in oğlusun,aptallık etme diye gazla aşko
Güle güle kullan. Bu özel günlerde hediye aldırmayı nasıl beceriyorsunuz?