- 8 Haziran 2013
- 59.179
- 157.198
- 898
Aa niye linç gelsin ki sonuçta emek veriyorsun. Bence güzel olmuşturBenim masam o kadar hafif ki yaptım ama linçlenirim diye konuyu açamıyorum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aa niye linç gelsin ki sonuçta emek veriyorsun. Bence güzel olmuşturBenim masam o kadar hafif ki yaptım ama linçlenirim diye konuyu açamıyorum![]()
Lincleyen daha iyisini yapsın da görelim ,üstelik senin yaptıkların bence gayet güzel oluyorBenim masam o kadar hafif ki yaptım ama linçlenirim diye konuyu açamıyorum![]()
Niye linçleyelim aşkolsunBenim masam o kadar hafif ki yaptım ama linçlenirim diye konuyu açamıyorum![]()
Aa niye linç gelsin ki sonuçta emek veriyorsun. Bence güzel olmuştur
Masada sarmalar, dolmalar, içli köfteler filan yok, gayet hafif bir menüLincleyen daha iyisini yapsın da görelim ,üstelik senin yaptıkların bence gayet güzel oluyor![]()
Bir çorba yapmak bile cidden zorLincleyen daha iyisini yapsın da görelim ,üstelik senin yaptıkların bence gayet güzel oluyor![]()
Bir çorba yapmak bile cidden zorLincleyen daha iyisini yapsın da görelim ,üstelik senin yaptıkların bence gayet güzel oluyor![]()
Olduğu kadar olmuştur, ekle sen ,bosver kim ne demişMasada sarmalar, dolmalar, içli köfteler filan yok, gayet hafif bir menü![]()
Beğenmeyen daha iyisini yapsın der geçeriz aman ,aynen öyleBir çorba yapmak bile cidden zor![]()
Başka bir telefon ile çekim yaptım, toparlayınca konuyu açarımOlduğu kadar olmuştur, ekle sen ,bosver kim ne demiş![]()
Tamamdır ,emeğine sağlık simdidenBaşka bir telefon ile çekim yaptım, toparlayınca konuyu açarım![]()
Teşekkür ederimTamamdır ,emeğine sağlık simdiden![]()
Ağır masa derken bunu kastediyordu dimii tabii yaaaMasa mermerse ağır olur bebisim![]()
Macera istiyorsan Getir sarmaları S.o.S oynucazEğlence ve macera bizim işimiz. Sürpriz severim![]()
Ben elticiğime her gün raporumu veriyorum, kendisinden birkaç gün daha izinliyim bi kerem
En sevdiğimMacera istiyorsan Getir sarmaları S.o.S oynucaz![]()
Olsun canım bizim ki adettenMasada sarmalar, dolmalar, içli köfteler filan yok, gayet hafif bir menü![]()
Bir kaç günse iyiBen elticiğime her gün raporumu veriyorum, kendisinden birkaç gün daha izinliyim bi kerem![]()
Ya ne olacağıdı?Ağır masa derken bunu kastediyordu dimii tabii yaaa![]()
Boguluyordum ahahahahahMacera istiyorsan Getir sarmaları S.o.S oynucaz![]()