Ellerine sağlık aşkomDayanamam illa toplu duracakKalktım mecburen
Hayırlı İftarlar
Kime gönderiyordun senBunu denemedim ben,hiç aklıma bile gelmemişti hemsosuu
Benim eski samsungta da sorun yoktu nanem, yeni modellerde galiba var bir şeyEski telefonumda daha iyiydi bakıyorum çok net canlı aynı marka oysa ki kızım kullanıyor şimdi evde olursa ondan çekeyim bende
Jenna dan al haberi hemşomBunu denemedim ben,hiç aklıma bile gelmemişti hemsosuu
Evet yeniler de oluyor yada güncelleme ile değiştiBenim eski samsungta da sorun yoktu nanem, yeni modellerde galiba var bir şey
Bunun için ormana gitmiyorsa sorun değilEvrene ,777
Derim bence hemsosuuu ben elma sevmiyom nedenseElma olsa yok demezsin
Dert dinlemekten korkuyorum hemsosuuJenna dan al haberi hemşomcanın sıkılırsa kendime mesaj at ,sor bakalım keyfi nasıl
Belki cevap vermez hemsom,hangisi daha iyi olur bilemedim tabiiDert dinlemekten korkuyorum hemsosuu
Çığlığı bana kadar geliyorBunun için ormana gitmiyorsa sorun değil
Hadi insallah nasip olsunDerim bence hemsosuuu ben elma sevmiyom nedense
Cevap vermiyor diye tribe gidiyormusum bideBelki cevap vermez hemsom,hangisi daha iyi olur bilemedim tabii
Allah büyük be hemsom, bir mucize gerçek oluverir ansızınHadi insallah nasip olsun
Vazgeçtim,deneme senCevap vermiyor diye tribe gidiyormusum bide
İnşallah hemşomAllah büyük be hemsom, bir mucize gerçek oluverir ansızın
Şimdi kendi telefonumda WhatsApp bloke oldu, 6 saat boyunca giriş yapamayacağımEvet yeniler de oluyor yada güncelleme ile değişti
Ben yazmıştım o ihtimali sonra bip indir diye görmedin sanırımŞimdi kendi telefonumda WhatsApp bloke oldu, 6 saat boyunca giriş yapamayacağım.
Samsung WhatsApptan fotoğraf nasıl yüklenir? Kopyalayamıyorum
Girerim kesinVazgeçtim,deneme sen