- Emoji Skoru
- 63.497
- Puanlar
- 548
İmkansız onun beğenilmeyecek sofra hazırlamasıO yaptı ama istediği gibi olmadı![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İmkansız onun beğenilmeyecek sofra hazırlamasıO yaptı ama istediği gibi olmadı![]()
Meşhur sorunNevos mart ayında napicaz,ben sıkıldım![]()
@Nevreste
Belki kendine öyle gelmiştirYaaaaa cidden mi, onun yaptığı kötü olmazdı ki yaaaa![]()
İsim rast gitmez sormazsamMeşhur sorun![]()
Öyle olması çok mümkün nanecim çünkü benim masamda da bana göre bir eksiklik hissi var,aklıma yatmayan bir şey var gibi hissediyorumBelki kendine öyle gelmiştir
rast gitsin o haldeİsim rast gitmez sormazsam![]()
Sofrada sorun yok bir şeyi istediği gibi olmamış. Bence iyi ama ona göre değilİmkansız onun beğenilmeyecek sofra hazırlaması
Ah mervis ah biz napalımSofrada sorun yok bir şeyi istediği gibi olmamış. Bence iyi ama ona göre değil![]()
Ne yaptın canım, karar verdin mi tarifine
Güzelim dün yaptım@Nevreste Nevosum ikinci sofrayı kuran kimdi dün konuyu açmadı@FusRam mı yoksa
bana beraber yapalım demişti
![]()
Bir tane tatlı buldum bir soracağım nevoşa,ana yemek gelmedi hala aklıma amaNe yaptın canım, karar verdin mi tarifine![]()
Sen yeter ki yapmak işte @Nevreste alınmayan güzel tarifler önerir sanaBir tane tatlı buldum bir soracağım nevoşa,ana yemek gelmedi hala aklıma ama![]()