- 4 Kasım 2019
- 27.885
- En iyi cevaplar
- 1
- 96.927
- 598
- 30
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Açtım açtım konuyu da onayda sanırımAğaç olduk kök salicaz![]()
Çok geçmiş olsunAkşam elektrik tesisatına birşeyler oldu çat çut gitti geldi lambalar kapattım şartelleri öyle uyuduk valla sabah sabah gittim çağırdım usta yaptı sigorta kutusunun ordanmış yaptı neyse ki![]()
Çok geçmiş olsun aşkomAkşam elektrik tesisatına birşeyler oldu çat çut gitti geldi lambalar kapattım şartelleri öyle uyuduk valla sabah sabah gittim çağırdım usta yaptı sigorta kutusunun ordanmış yaptı neyse ki![]()
Amiinn evvoşbalımGünaydın canlar hayırlı bir hafta olsun hepimiz için![]()
Aferin kız çalışkan kızın hali başka tabiAçtım açtım konuyu da onayda sanırımzabanannn açtım bir göz
açık bir göz
kapalı
![]()
Geçmiş olsun kukrişim kapatmakla iyi yapmışsınAkşam elektrik tesisatına birşeyler oldu çat çut gitti geldi lambalar kapattım şartelleri öyle uyuduk valla sabah sabah gittim çağırdım usta yaptı sigorta kutusunun ordanmış yaptı neyse ki![]()
Çok şükür iyiyim kuzumm sen nasılsın bebisko nasilSosyalim nasılsın iyimisin![]()
Allah korumuş geçmiş olsun kukriskomAkşam elektrik tesisatına birşeyler oldu çat çut gitti geldi lambalar kapattım şartelleri öyle uyuduk valla sabah sabah gittim çağırdım usta yaptı sigorta kutusunun ordanmış yaptı neyse ki![]()
Allah iyilik versin canım benimÇok şükür iyiyim kuzumm sen nasılsın bebisko nasil![]()
Maşallah minnoslarima hep iyi olun kuzuAllah iyilik versin canım benim♀
Çok şükür bizde iyiyiz sosyalim
![]()
Allah razı olsun sosyalim amin inşallahMaşallah minnoslarima hep iyi olun kuzu![]()
Seda valla çok şanslısın bravo eşinedeynepnaz eşimin asıl doğum günü hediyesi bugün geldi.
Para cüzdanı ve kolye imiş.
Seda isimli bana parfüm demişti beni geçiştirmiş
Asıl süpriz bozulmasın diye.şaşırdım