Alev alıyoruzEvet ya bölgedeki en sıcak şehir Malatya

Nasılsın canım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Alev alıyoruzEvet ya bölgedeki en sıcak şehir Malatya
AminEn yakın zamanda serinleriz inşallah![]()
![]()
![]()
Şahane gider ,tam havasıYarın çocuklara yapıyım çiçek açtı naneler mor mor çok güzel görünüyorlar
Evet eşim de diyor nasıl bir sıcaklık bu diye iyi yönü sık sık geliyor sıcaktan bunalıpAlev alıyoruz
Nasılsın canım![]()
İyiyim şükür sen nasılsın nevoşAlev alıyoruz
Nasılsın canım![]()
burası da öyle aşko,dün bir de denize gitmiştik pancar olmuşum resmen kremlenip duruyorum sızıdan .çifte kavrulmuş kaju oldumAlev alıyoruz
Nasılsın canım![]()
Benzetmene güldüm ama yanık da zordurburası da öyle aşko,dün bir de denize gitmiştik pancar olmuşum resmen kremlenip duruyorum sızıdan .çifte kavrulmuş kaju oldum![]()
Bak bu iyiymişEvet eşim de diyor nasıl bir sıcaklık bu diye iyi yönü sık sık geliyor sıcaktan bunalıp
İyiyim canım çok şükürİyiyim şükür sen nasılsın nevoş
Aslında zengo oldugun için ıstakoz da diyebilirdik,ama kaju da hem zengo işi,hem pek severizburası da öyle aşko,dün bir de denize gitmiştik pancar olmuşum resmen kremlenip duruyorum sızıdan .çifte kavrulmuş kaju oldum![]()
Kendimi kajudan başka bir şeye benzetecek değilim mütevazılıkBenzetmene güldüm ama yanık da zordur
Maşallah maşallahburası da öyle aşko,dün bir de denize gitmiştik pancar olmuşum resmen kremlenip duruyorum sızıdan .çifte kavrulmuş kaju oldum![]()
Istakoz daha havalı olurdu sankiAslında zengo oldugun için ıstakoz da diyebilirdik,ama kaju da hem zengo işi,hem pek severiz![]()
Aynen aşkom hem kaju fiziken daha uygun narin ve ince benim gibiAslında zengo oldugun için ıstakoz da diyebilirdik,ama kaju da hem zengo işi,hem pek severiz![]()
Tazesi zehirli oradan eleyebilirdin aslındaKendimi kajudan başka bir şeye benzetecek değilim mütevazılık![]()
Sorma aşko beraber gittiğimiz arkadaş doktora gitmiş sabah dayanamamış gel diyor vereyim merhemlerden dedim kıpırdayamıyorumMaşallah maşallah![]()
Ama sızlaması kötü aşkom ya
Ben geçen hafta arkadaşa gittim. Azda olsa yürümem gerekti iki gün sızladı yüzüm, ensemSeni düşünemiyorum
![]()
İnşallah yarına geçer aşkomSorma aşko beraber gittiğimiz arkadaş doktora gitmiş sabah dayanamamış gel diyor vereyim merhemlerden dedim kıpırdayamıyorum
Evdekilerden sürdüm bir de ağrı kesici içtim biraz diner gibi oldu ama bakalım yarına daha iyi olur inşallah![]()
Aynen aşkom hem kaju fiziken daha uygun narin ve ince benim gibi![]()
Kaju yanında meze olarak olabilir belki,daha zengin gösterirIstakoz daha havalı olurdu sanki![]()