Benimde aklıma o geldi aşkom

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde aklıma o geldi aşkom
Bilemedim aşko,etiketler falan havada ucusurdu eskidenMesaj yazamıyoruz, sunum nasıl yapacağız![]()
M harfi bile yeterM deyince ahanda kesin mütevazi aşkolardan bahsediyorlar diyorlar bence![]()
Özledim aşko onu da ,iyidir inşallahBenimde aklıma o geldi aşkom![]()
Öyle de karizmayizM harfi bile yeter![]()
Ben birde teknoloji özürlü oldumBilemedim aşko,etiketler falan havada ucusurdu eskiden![]()
Denk geliriz belkiOda buradaydı genelde gelir birazdanEslinna esliiii
Hic senlik hareketler degilBen birde teknoloji özürlü oldumDün bir arkadaş mesaj yazmış 8 saat sonra gördüm
![]()
Aynen öyle aşkom bu sıra garip oldumHic senlik hareketler degilsosyal kelebek oldun iyice,telefona vakit kalmiyor
![]()
İnşallah aşkom,olsun,sağlığın iyi olsun daAynen öyle aşkom bu sıra garip oldum
Toparlayacağım inşallah![]()
DoğruYani size 1-2 saat içinde dönüyorsam şükredin![]()
Aşko gezmenin dışında boş kalınca takı yapıyorum. Ben çok motive ediyorİnşallah aşkom,olsun,sağlığın iyi olsun da![]()
Yaaa ne güzel bir hobi edinmişsinAşko gezmenin dışında boş kalınca takı yapıyorum. Ben çok motive ediyor
Ona dalınca telefon aklıma gelmiyor![]()
Canım ben Nevşehir 'de takı kursuna gittim. Orada farklı yöntemler öğrendim. 7-8 aydır burada devam ediyorum.Başka şeylerde yapıyorum ama takı beni çok motive ediyor. Bu hafta sonu yine serimiz olacakYaaa ne güzel bir hobi edinmişsin
Yaptıklarını da paylaşırsın bizimle
Çok şükür ya rabbelaleminnnnbbYani size 1-2 saat içinde dönüyorsam şükredin![]()
Arayın, onu bazen açıyorumÇok şükür ya rabbelaleminnnnbb