• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Tarif Ramazan Sofraları (2026)

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz'' Ramazan Sofraları ve Tarifler'' hangileridir?

• Ankete Katılan
    223
  • Anket Kapalı .
Kizlar acil bisey sorcam
Yarin iftara misafirim var icli kofte yaptim kizartmalik. Yarin iftardan hemen once kizartmayu dusunuyorum simdi yaptim ya dondurucuya mi atayim yarina kadar yoksa normal buzdolabinda mi kalsin
Yani catlama vs olmasin istiyorum sekilleri bozulmasin dondurup dondurmamam hususunda hangisini yapmaliyim

Yada yarin iftara kadar buzdolabinda kalsa bozulur mu kotu olur mu

Kizlar acil bisey sorcam
Yarin iftara misafirim var icli kofte yaptim kizartmalik. Yarin iftardan hemen once kizartmayu dusunuyorum simdi yaptim ya dondurucuya mi atayim yarina kadar yoksa normal buzdolabinda mi kalsin
Yani catlama vs olmasin istiyorum sekilleri bozulmasin dondurup dondurmamam hususunda hangisini yapmaliyim
Kiz kardeşim 1 gece önceden yapıp,iftardan hemen once kizartti,buzdolabında tutmuştu,buzlukta değil. Onun yaptıklarında çatlama olmamistı

Kiz kardeşim 1 gece önceden yapıp,iftardan hemen once kizartti,buzdolabında tutmuştu,buzlukta değil. Onun yaptıklarında çatlama olmamistı
Ben az once yaptim o zaman dondurmayayim bende dimi

Bir kac tanesinde hafif catlama olmus gibiydi,suyla hafif dokunarak düzeltti, tadı muazzamdi,strec filmle sarıp koymuş o
Tamam canim cok tesekkurler oyle yapayim bende Insallah guzel olurlar🥰

Bence gerek yok,strec filmle sarıp buzdolabına koysan yeter ,ya da hava almayan kapla birlikte
Borcama koyup uzerini strecliyim bende iyi ki sordum icim rahatladi💗

Aynen öyle şekilde koymuştu o da 🥰 ustu de kurumaz, hem başka bir koku da sinmez, strec candır 😌❤️
Tam dondurucuya koymustum aklima geldi dedim dur buraya sorayım sagol canim cok yardimci oldun 😍

Back
X