• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Tarif Ramazan Sofraları (2026)

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz'' Ramazan Sofraları ve Tarifler'' hangileridir?

• Ankete Katılan
    223
  • Anket Kapalı .
Onun bu ay dünyadan haberi yok belki görmez dedim🤣
Gelsin de, kahve içirip kendine getireyim.😌
IMG_8297.webp

Ne güzel olurdu elticim 🥰 😍
Bugün geç kalktım uyudum😁İlk defa hiç uyanmadan uyumuşum🤗Ama kalktığımdan beri bir şeyler yapıyorum.🫣
Kahve ne güzel olurdu 😍
Ellerine sağlık elticim 😍 Afiyet bal şeker olsun ❤️
Az da olsa dinlenmene sevindim elticim. Kaç gündür uykusuzdun.

Enişte nasıl?

Sağolasın elticim. :KK74:

Yaaa iki oy az olmuş üç olsaydı bari, herkesin ellerine emeğine sağlık hepsi birbirinden güzel, mis gibi sıcacık sevgi emek dolu.

Hepimizin ramazan bayramı mübarek olsun güzel ve marifetli kadınlar 💕

Oyyy gerçekten birbirinden güzel sofralar arasında kalmak çok zordu🙈hepsi özenle hazırlanmış hatıra niteliğinde lezzet doluydu👏🫠 Keşke hepsine oy verebilme şansım olsaydı🤔 fakat sadece iki seçim hakkım var bu yüzden kalbime en çok dokunan iki sofrayı seçtim. Emeği geçen hepinizin eline sağlık, bu sofralar ruhumuzu doyurdu.🤗

Oyyy gerçekten birbirinden güzel sofralar arasında kalmak çok zordu🙈hepsi özenle hazırlanmış hatıra niteliğinde lezzet doluydu👏🫠 Keşke hepsine oy verebilme şansım olsaydı🤔 fakat sadece iki seçim hakkım var bu yüzden kalbime en çok dokunan iki sofrayı seçtim. Emeği geçen hepinizin eline sağlık, bu sofralar ruhumuzu doyurdu.y🤗
Oy icin teşekkürler 🥰

Back
X