- Emoji Skoru
- 140.084
- Puanlar
- 698
Yani bişeylere hep üzülüorm evt ama acilde akut faranjit dedilerHasta mısın yoksa bir şeye mi üzüldün![]()
Lakin hiç geçmiecek gibi
Bildiğin ses yok
Tşk ederimÇok geçmiş olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yani bişeylere hep üzülüorm evt ama acilde akut faranjit dedilerHasta mısın yoksa bir şeye mi üzüldün![]()
Tşk ederimÇok geçmiş olsun
Geçer canımYani bişeylere hep üzülüorm evt ama acilde akut faranjit dediler
Lakin hiç geçmiecek gibi
Bildiğin ses yok
Tşk ederim
Teşekkür ederiz canımSofraların hepsi cok güzel, çok başarılı, hepinizin ellerine sağlıközellikle yemek çeşidinin az olması ve sade sofralar olması cok hoş olmuş
![]()
Ben de iyiyim şükür yasomİyi diyelim, iyi olalım Kukrişkom.
Sen nasılsın?![]()
Sağol Deyno,sizlere deBayağı olmuş etiket edeli,evde koşturup duruyorum canım benimMutlu bayramlar
![]()
Geçmiş olsun baloncukum,acil şifa bulasın bütün sıkıntılarındanYani bişeylere hep üzülüorm evt ama acilde akut faranjit dediler
Lakin hiç geçmiecek gibi
Bildiğin ses yok
Tşk ederim
Bana hiç bayram gibi değilGünaydın bayramın son gününden
Sadece ilk gün bayram heyacanı oluyor insanda değil mi![]()
Heyecan yok yorgunluk var dün misafir yoğunluğununun çoğunu atlattım ilk gün evde değildimGünaydın bayramın son gününden
Sadece ilk gün bayram heyacanı oluyor insanda değil mi![]()
Hiç bildirim gelmedi henüz değişebilir oylamaTebrikler @Nane Limon Kabugu , sonunda.![]()
![]()
![]()
Tek bildirim gitti, bayram geçince isteyeceğim.Ama değişmez gibiHiç bildirim gelmedi henüz değişebilir oylama
İp ucu verecekmisin kiYeni kategori ne acaba![]()
![]()
Aaa ben bildirim gelmedi sanıyordumTek bildirim gitti, bayram geçince isteyeceğim.Ama değişmez gibi![]()
Gelmese bu kadar oyu zor görürdükAaa ben bildirim gelmedi sanıyordum
Bayram yoğunluğundan farketmemişim
Yok direk söyleyeceğimİp ucu verecekmisin ki![]()
Darlayan kimse de yok çok sakin oysa kiYok direk söyleyeceğim![]()