• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Tarif Ramazan Sofraları (2026)

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz'' Ramazan Sofraları ve Tarifler'' hangileridir?

• Ankete Katılan
    223
  • Anket Kapalı .
@Jenna cancağzım, nice sağlıklı, mutlu, huzurlu, güzel sürprizlerle dolu ve bizli yılların olsun. :KK60: :KK74:
IMG_8302.webp

@Jenna bebeğimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
bidenemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
cağğnımmmmmmmmmmmmmmmmm
mini mini mini mini minicik temiz kalplim :KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74:

@Jenna doğum günün kutlu olsun çiçeğim 🫶 sevdiklerinle beraber nice nice güzel senelerin olsun çiçeğim 🫶 bütün güzellikler seninle olsun ❤️❤️❤️ :KK60: :KK60::KK74::KK74:
🥹 cok teşekkür ederim çiçeğim benim ❤️❤️Amin,hep beraber olsun inşallah :KK74::KK60::KK74::KK60:

yada bizzzzzzzzzzz masallllllllll olsakkkkkkkkkkkkkkkk:halay::halay::halay::halay:

Ellerine sağlık canım 💜 🌹 😍
Tek başıma hiç yapmadım.Denemek istiyorum ama eşim sevmediği için hiç yanaşmıyor 😁
Biz adanada yaşamış bir aile olarak şirdan, mumbar olmazsa olmaz dı bende ayda yılda bir yapmışımdır annemle yaptım bu seferde

Biz adanada yaşamış bir aile olarak şirdan, mumbar olmazsa olmaz dı bende ayda yılda bir yapmışımdır annemle yaptım bu seferde
Beni sadece yıkama aşaması düşündürüyor.Acaba becerebilir miyim 😄O aşamayı hiç yapmadım.

Back
X