Yöresel Tarif Ramazan Sofraları + Ana Yemek veya Tatlı

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğum tarif

• Ankete Katılan
    85
  • Anket Kapalı .
kazen tatilde sanırım sanki oy alacak bir yemeğim var da oy oy soruyorum ama az eğlenirik dedim ondan

teşekkürler nevrestecim

Olur mu kendine haksızlık yapma yemeğin gayet güzel
Yarışma çok heyecanlı oluyor sende haklısın bu heyecan hemen başlasın
Rica ederim

oylamayı sabırsızlıkla bekliyorum..... oy kullanırken tek oy mu vereceğiz.... iki tarif arasında karar veremezsek iki oy kullanma hakkı var mı :))))))

önceden ankatlerdeki şıklar konu linki olarak veriliyodu yanlış hatırlamıyosam :44: böyle olunca daha bi zor olmuş açıp tek tek tarif ismi bakmak

velhasıl kelam herkese başarılarrr

Pro olmuşum bile d teşekkürler

Kim birinci olucak acaba birde sondan birinci oluyormuşum d

Selam kızlar.

Oylama başlamış ama herkes tatilde tabi katılım az.Olsun ama tatil bitti evli evine köylü köyüne artık.

Ben de adil bir oylama diliyorum.

Çikolatalısı süper ötesi olur.Sen onu da başarırsın eminim.

Şuan görebiliyor muyuz kim kaç oy almış ordaki sıralamaya göre mi yoksa 10 ağustos da süpriz mi olcak :) gerçi ben beklemiyorum ama olsun

Şuan görebiliyor muyuz kim kaç oy almış ordaki sıralamaya göre mi yoksa 10 ağustos da süpriz mi olcak :) gerçi ben beklemiyorum ama olsun

Oy kullanmadan anketi görmek içinAnket sonuçlarını görüntüleyi tıklarsanız sonuçları görürsünüz

oyumu kullandım...iki tarif arasında kalmıştım zor bi kaarardı ama kullandım şimdi... hayırlısı olsun...çok başarılı tarifler vardı... arkadaşların emeğine sağlık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…