yemeği gerçekten beğendiyseniz verin ama arkadaş arkadaşa verdikten sonra yarışmanın ne anlamı var.yapar basit bir yemek arkadaş oylarıyla birinci olur.daha çok emek veren,yemeği daha güzel olan kişinin günahı ne.niye o kadar emek sarfediyor.yazık günah değil mi?sonra da herkes küsüp gidiyor.
şampiyon belli sanırım keşke girmeyeydim benim öyle arkadaş grubum yokki ona göre oy verilecekse :)
açıkcası ben sunumu falan düzgün görüntüleyemedim şansım yüzde 0
şampiyon belli sanırım keşke girmeyeydim benim öyle arkadaş grubum yokki ona göre oy verilecekse :)
açıkcası ben sunumu falan düzgün görüntüleyemedim şansım yüzde 0
son yarışma tarifinde var olduğum için ve sürekli dile geldiği için konuşma gereği duyuyorum
bir kk dan üyemiz oy verirken arkadaşım kelimesini kullandı bana sonradan dank etti sanırım kastınız bnm
bu yarışmaları uzun zamandır takip ediyor ve oyluyorum öncelikle oyum tabiki de emeği çok olup evde deneyebileceğim gözümede güzel gözüken yemeğe tatlıya vs.. Verdim (örnk: Bir önceki patlıcan yemekleri adraya verdim evde de denedim hatta o topiğede ekledim)
hıı yalan değil katılan arkadaşlarımda varsa onlara da verdiğim oldu hem beğendiğim hem hatır için
çok uzun senelerdir kk dayım verende vermeyende saolsun hep bunu dedim
arkadaşım görüp verdiysede saolsun vermediysede
şu da var en yakın rakibime de oy verecek kadar emeğe saygılıyımdır.
Belki vermeseydim yarışmayı 1 oyla kazanmış olacaktım...