Ondan olabilir bizim 8 yaş var:)İki yaş büyük benden:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ondan olabilir bizim 8 yaş var:)İki yaş büyük benden:)
He o zmn sizin olay da normal :) bizimki hala aynı olan bana olmuş bakıyorum da fotolara :)Ondan olabilir bizim 8 yaş var:)
Eşimde öyle diyor olan bana oluyor diye:)He o zmn sizin olay da normal :) bizimki hala aynı olan bana olmuş bakıyorum da fotolara :)
Doğru söyle senden cekiyor muEşimde öyle diyor olan bana oluyor diye:)
Yok canım bizim genetik geç yaşlanıyoruz.Onlarda tam tersi erken çöküyorlar:)Doğru söyle senden cekiyor mu![]()
Bizde de tam tersi biliyor musun eşimin ailesi masallah hep uzun yaşar . Benimkiler erkenden gitmiş hep.Yok canım bizim genetik geç yaşlanıyoruz.Onlarda tam tersi erken çöküyorlar:)
Orası değişik canım erken yaşlanıyorlar ama uzun yaşıyorlar:)Babaannesi 1 ay önce 100 yaşında öldü.Anneannesi 100 yaşında hala yaşıyor.Bizde 75-80 i geçen yok:)Bizde de tam tersi biliyor musun eşimin ailesi masallah hep uzun yaşar . Benimkiler erkenden gitmiş hep.
Maşallah ya :) hiç düşünemiyorum o kadar yaşayacağımı :)Orası değişik canım erken yaşlanıyorlar ama uzun yaşıyorlar:)Babaannesi 1 ay önce 100 yaşında öldü.Anneannesi 100 yaşında hala yaşıyor.Bizde 75-80 i geçen yok:)
Ben de öyle çabuk giderim diye düşünüyorum:)İçim geçmiş ve çürük:)Maşallah ya :) hiç düşünemiyorum o kadar yaşayacağımı :)
Aynı aynı bende öyleBen de öyle çabuk giderim diye düşünüyorum:)İçim geçmiş ve çürük:)
Çocuklarım benden çıksın,yollarını bulsun gerisi mühim değil:)Aynı aynı bende öyle![]()
Aminnn inşaallah benimde duam o canım.Çocuklarım benden çıksın,yollarını bulsun gerisi mühim değil:)
İyi geceler canımşuraya bir öpücük koyup kaçıyorum iyi geceler canısılar
![]()
Hakkımızda hayırlısıAminnn inşaallah benimde duam o canım.
İyi gecelerşuraya bir öpücük koyup kaçıyorum iyi geceler canısılar
![]()
Amin canımHakkımızda hayırlısı![]()
Hayırlı geceler bende çıkıyorumAmin canımben yatayım sabah erken kalkicam Allah rahatlık versin iyi geceler canım.Hersey gönlünce olsun inşallah
![]()
Ah su icimdeki yahşi cazibeAynen cazibene dayanamıyorum![]()
![]()