Anlamadım neyse öğreniriz:)yani binanda niye gitsinki
bugun gececisinAnlamadım neyse öğreniriz:)
Haftasonu öyle canım:)Ben aslında gece oturmayı seviyorum ama okul olunca erken yatıyorum.Erken dediğim bu hafta hep 2 de yattım:)Eşimde geç gelecek ondan oturuyorumbugun gececisin
okullar tatil olunca full time burdasin ozmanHaftasonu öyle canım:)Ben aslında gece oturmayı seviyorum ama okul olunca erken yatıyorum.Erken dediğim bu hafta hep 2 de yattım:)Eşimde geç gelecek ondan oturuyorumYazları hep göreceksin:)
Okul kapanınca 15-20 gün ailemin yanına giderim sonra hep buradayım:)okullar tatil olunca full time burdasin ozman
senede kac defa görüyosun aileniOkul kapanınca 15-20 gün ailemin yanına giderim sonra hep buradayım:)
Genelde yılda 2 yada 3 gidiyorum ama bu yıl gidemedim en son Ağustos'ta gitmiştim:)senede kac defa görüyosun aileni
annemler giti ya simdiden özledim burdayken her cumartesi giderdim senede 2 defa görmek cok zordurGenelde yılda 2 yada 3 gidiyorum ama bu yıl gidemedim en son Ağustos'ta gitmiştim:)
Çocuklar büyüyünce aramıyorsun canım:)Mecbur bizimde bir düzenimiz var.Kızlarında ,oğlumunda Haziran'da sınavları var mecburen 15 Haziran'a kadar bekleyeceğim:)annemler giti ya simdiden özledim burdayken her cumartesi giderdim senede 2 defa görmek cok zordur
tabiki zaman gecdikce bende öyle olucam :)Çocuklar büyüyünce aramıyorsun canım:)Mecbur bizimde bir düzenimiz var.Kızlarında ,oğlumunda Haziran'da sınavları var mecburen 15 Haziran'a kadar bekleyeceğim:)
Lise sınavı dimi canım :)Çocuklar büyüyünce aramıyorsun canım:)Mecbur bizimde bir düzenimiz var.Kızlarında ,oğlumunda Haziran'da sınavları var mecburen 15 Haziran'a kadar bekleyeceğim:)
Evet canım LGS sınavı:)Gün sayıyorum artık bitsin istiyorum.Stresi ayrı,çocukların psikolojik durumu,her şeyin bana bakması artık yoruldum:)Lise sınavı dimi canım :)
Hayırlısı ile atlatirsiniz inşallah yolları açık olsun canımEvet canım LGS sınavı:)Gün sayıyorum artık bitsin istiyorum.Stresi ayrı,çocukların psikolojik durumu,her şeyin bana bakması artık yoruldum:)
İnşaallah canım çocuklar bütün sene emek harcadılar umarım hakkımızda hayırlısı olurHayırlısı ile atlatirsiniz inşallah yolları açık olsun canım
Az kaldı inşallah biraz daha sabır diyelim
Allah onlarında seninde emeklerini boşa cikarmasin canımİnşaallah canım çocuklar bütün sene emek harcadılar umarım hakkımızda hayırlısı olur
Amin inşaallah canımAllah onlarında seninde emeklerini boşa cikarmasin canım ❤Olacak inşallah .
Yok,üyelik iptali yaptırmışBence banlanmış:)