Bu sene daha halsiz kaldım nedense özellikle aksam cok 5_6 gibi cok zorlanıyorum ama bugün daha iyiyim bakalım :)))))Ben bu sene daha iygiom geçen sene yerlerdeydim hep
Hava serin burda çok güzel :))Bu sene daha halsiz kaldım nedense özellikle aksam cok 5_6 gibi cok zorlanıyorum ama bugün daha iyiyim bakalım :)))))
Burası soguktu dün dondum :)))Hava serin burda çok güzel :))
Bol su iç canım yaaa :))
Ben çok içiyorum ama dün iftarda çok içmedim eğer hava serin değilse en az 3-4 bardak su dan sonra başlıyorum yemeyeBurası soguktu dün dondum :)))
Su içemiyorum fazla
Ben toplamda o kadar içiyorum sanırım :))Ben çok içiyorum ama dün iftarda çok içmedim eğer hava serin değilse en az 3-4 bardak su dan sonra başlıyorum yemeye
Ben o kadar l çok yiyorum ki şu yiyemiyorum diyenlere sasiyorumBen toplamda o kadar içiyorum sanırım :))
Iftarda bir bardak sonrada 1 litre içiyorum cok içince midem kötü oluyor o yüzden zorlamıyorum :)
Bende oturunca hala cok yiyebilirim yiyorumda canım ama midem izin vermiyor ne yazık ki iftarda 1 kase corba salata ve azıcık olan yemekten yiyorum hem yetiyor hemde aksam rahat geciriyorumBen o kadar l çok yiyorum ki şu yiyemiyorum diyenlere sasiyorum
Yok ya ben ne var ne yok yiyorumBende oturunca hala cok yiyebilirim yiyorumda canım ama midem izin vermiyor ne yazık ki iftarda 1 kase corba salata ve azıcık olan yemekten yiyorum hem yetiyor hemde aksam rahat geciriyorum
Ramazanda ac kalınca midem daha hassaslasıyor
En azından ekmege dikkat etsen canım kilo almazsınYok ya ben ne var ne yok yiyorum
Ramazan sonrası artık canımDiyet falan yalan oldu
Kilo almadım şükür ama vermiyorum da eşim vermeye başladı ben tık yokEn azından ekmege dikkat etsen canım kilo almazsın
Erkeklerin metabolizması daha farklı canım onlar cok cabuk veriyor :)))Kilo almadım şükür ama vermiyorum da eşim vermeye başladı ben tık yok
Ya benimki zaten çok yürüyor işi gereği gerçi bazen oturduğu yerden kalkıp geri geliyor çok nadir de olsaErkeklerin metabolizması daha farklı canım onlar cok cabuk veriyor :)))
Ooo cok iyiymiş keske bizde o kadar yürüyebilsekYa benimki zaten çok yürüyor işi gereği gerçi bazen oturduğu yerden kalkıp geri geliyor çok nadir de olsa
Ama günde en az 3-4 km yapıyor o da en az iş yogunsa 10 km buluyor
Zaten maden e inip geri çıkmak 3-4 km imiş :) ben bunu 13 Mayıs da öğrendimOoo cok iyiymiş keske bizde o kadar yürüyebilsek
Zor işleri gercekten Allah yardımcıları olsun oraya inip calısan her işi yapan içinZaten maden e inip geri çıkmak 3-4 km imiş :) ben bunu 13 Mayıs da öğrendim
aminZor işleri gercekten Allah yardımcıları olsun oraya inip calısan her işi yapan için
Şunu kapatmayı öğrenemedim bir türlüEki Görüntüle 2268045 hadi yardıma gelin