- 8 Eylül 2016
- 103.201
- 437.846
- 898
- 35
bir masal anlatamadı babası
Belki baba bile diyemedi ...
Yattginiz yer nur olsun#13mayis
13 mayısmıydı zaman ne cabuk geciyor canım

Siz yakından yasadınız ne zor olmustır

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bir masal anlatamadı babası
Belki baba bile diyemedi ...
Yattginiz yer nur olsun#13mayis
Şafak sayalimBenim iftar sofrasi sanirim ay sonlarina kalacakaccuk merak edin
Bos ver bekarlik sultanlikmis gercekten benim yerime de bekar takil
Tesekkur ederim nevo nasil olayim kafa gidiii galibasabah camasir makinesini calistirip gittim diger odalari toplamaya mutfaga bi gectim bitmesine 10 dakika kala deterjan kalmis orda dokmemisim
yeniden calistirdim
Bizim buralar acaip sicak kanka 28-29 derece
Gittiniz mi aksam cano![]()
Gecmis olsun gardasimHastaydım kuzum geçen pazar dağa kuzu göbeği mantarı aramaya gitmiştik yağmur indi mis gibi nisan yağmuru, üstüne birde çoban köpeği havlaması çok yakından gelincehemen arabaya indik ama tabi o halde başka dağada gidince üşüttüm. Hayızda eklenince sanki bir daha iyileşemicekmişimm gibi geliyordu
estağfirullah ben hep böyle en kötüsünü getiririm aklıma vesveseliyim
çok şükür şimdi iyiyiz Rabbim beterinden saklasın cümlemizi
Tamam canım :))))Bos ver bekarlik sultanlikmis gercekten benim yerime de bekar takil![]()
Bulduk 1 kiloya yakın köyde kahvaltıda yedik sobayı yaktık mis gibiAmin canım cook şükür iyileşmişsiniz,
Böyle durumlarda havanında yagıslı oldugunu biliyorsan yedek kıyafet götür canım ıslak ıslak durmak da hasta etmistir neyseki cokk şükür iyileşmişssiniz
Peki mantar bulabildiniz mi gittiğinizd değdi mi :))
Eyvallah gardaşım :)Gecmis olsun gardasim![]()
Çok zordu canım çok zor şu video yu izlerken hüngür gündür ağladım yine13 mayısmıydı zaman ne cabuk geciyor canım
Siz yakından yasadınız ne zor olmustır![]()
Çok zordu canım çok zor şu video yu izlerken hüngür gündür ağladım yine
Rabbim kalanlara sabır versin sebep olanlar 5 yıl yatacakti çıktılar bile![]()
Gittik canım bu msj i yazdigimda donmustuk bileBenim iftar sofrasi sanirim ay sonlarina kalacakaccuk merak edin
Bos ver bekarlik sultanlikmis gercekten benim yerime de bekar takil
Tesekkur ederim nevo nasil olayim kafa gidiii galibasabah camasir makinesini calistirip gittim diger odalari toplamaya mutfaga bi gectim bitmesine 10 dakika kala deterjan kalmis orda dokmemisim
yeniden calistirdim
Bizim buralar acaip sicak kanka 28-29 derece
Gittiniz mi aksam cano![]()
Kuzum hosgeldiin ❤ yok yok herkesteydiGünaydınlar siteye giremedim akşamdan beri daha yeni girebildim bende mi vardı sorun acaba
Görmüs olaiblirim canım ama yemem ben bilmediğim mantarı Bizimde köyde topluyorlar :))Bulduk 1 kiloya yakın köyde kahvaltıda yedik sobayı yaktık mis gibibiliyormusun sen göbek mantarını :)
Amin canım Allah kalanlara sabır versin,Çok zordu canım çok zor şu video yu izlerken hüngür gündür ağladım yine
Tünaydın canım ❤Bugün 12 kişilik misafirim var ben daha yeni kalkıyorum tunayddiiiiiin![]()
Hay masAllah ama sen altından kalkarsin dunku mantidan sonra erken bile uyandinBugün 12 kişilik misafirim var ben daha yeni kalkıyorum tunayddiiiiiin![]()
Hatirliyorum ben deÇok zordu canım çok zor şu video yu izlerken hüngür gündür ağladım yine
Yemin ediyorum annem gibi konuştun kızYok bana gerçeğin peşinde sarmiyor müge daha gerçekçi sanki
.orda sadece dedikodu var işlev yok pek
.
Müge de daha çok çözülüyor herşey![]()
Ne yapsam mantinin yanına aklimdakiler tabiki icli kofteTünaydın canım ❤
Daha erken yaparsın canım :))
ya daha neler neler var söyleyecek de içimde kalsın ülkemiz insanı çok çabuk unutuyor bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın hesabı gittiğimiz süreceAmin canım Allah kalanlara sabır versin,
Adaletsiz dünya işte canım 5 yıl bile azken cıkartmıslar![]()