Yöresel Tarif Ramazan Sofraları

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz''Ramazan Sofrası'' hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.492
  • Anket Kapalı .
Benim iftar sofrasi sanirim ay sonlarina kalacak:KK45:accuk merak edin:confused:

Bos ver bekarlik sultanlikmis gercekten benim yerime de bekar takil:KK70:

Tesekkur ederim nevo nasil olayim kafa gidiii galiba:KK53:sabah camasir makinesini calistirip gittim diger odalari toplamaya mutfaga bi gectim bitmesine 10 dakika kala deterjan kalmis orda dokmemisim:KK45:yeniden calistirdim:olamaz:

Bizim buralar acaip sicak kanka 28-29 derece

Gittiniz mi aksam cano🤔
Şafak sayalim 😅😅

Hastaydım kuzum geçen pazar dağa kuzu göbeği mantarı aramaya gitmiştik yağmur indi mis gibi nisan yağmuru, üstüne birde çoban köpeği havlaması çok yakından gelince :KK70: hemen arabaya indik ama tabi o halde başka dağada gidince üşüttüm. Hayızda eklenince sanki bir daha iyileşemicekmişimm gibi geliyordu :KK53: estağfirullah ben hep böyle en kötüsünü getiririm aklıma vesveseliyim :sus: çok şükür şimdi iyiyiz Rabbim beterinden saklasın cümlemizi
Gecmis olsun gardasim😍

Amin canım cook şükür iyileşmişsiniz,
Böyle durumlarda havanında yagıslı oldugunu biliyorsan yedek kıyafet götür canım ıslak ıslak durmak da hasta etmistir neyseki cokk şükür iyileşmişssiniz
Peki mantar bulabildiniz mi gittiğinizd değdi mi :))
Bulduk 1 kiloya yakın köyde kahvaltıda yedik sobayı yaktık mis gibi :77: biliyormusun sen göbek mantarını :)

13 mayısmıydı zaman ne cabuk geciyor canım :KK43:
Siz yakından yasadınız ne zor olmustır :KK43:
Çok zordu canım çok zor şu video yu izlerken hüngür gündür ağladım yine

Rabbim kalanlara sabır versin sebep olanlar 5 yıl yatacakti çıktılar bile 🙄

Benim iftar sofrasi sanirim ay sonlarina kalacak:KK45:accuk merak edin:confused:

Bos ver bekarlik sultanlikmis gercekten benim yerime de bekar takil:KK70:

Tesekkur ederim nevo nasil olayim kafa gidiii galiba:KK53:sabah camasir makinesini calistirip gittim diger odalari toplamaya mutfaga bi gectim bitmesine 10 dakika kala deterjan kalmis orda dokmemisim:KK45:yeniden calistirdim:olamaz:

Bizim buralar acaip sicak kanka 28-29 derece

Gittiniz mi aksam cano🤔
Gittik canım bu msj i yazdigimda donmustuk bile 😂😂

Çok zordu canım çok zor şu video yu izlerken hüngür gündür ağladım yine

Rabbim kalanlara sabır versin sebep olanlar 5 yıl yatacakti çıktılar bile 🙄
Hatirliyorum ben de
Tvde izlemistim. ayni sene neredeyse ondan 1 ay once de ben oglumu kaybetmistim...

Amin canım Allah kalanlara sabır versin,
Adaletsiz dünya işte canım 5 yıl bile azken cıkartmıslar :KK43:
ya daha neler neler var söyleyecek de içimde kalsın ülkemiz insanı çok çabuk unutuyor bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın hesabı gittiğimiz sürece

O yılan bir gün onada dokunur :(

Back
X