Yöresel Tarif Ramazan Sofraları

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz''Ramazan Sofrası'' hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.492
  • Anket Kapalı .
Geçen dönem yaptı hepsi tam not aldı oğlum 100 eve yolluyordu kağıtları.Odevler tam derse katılım var karne zamanı baktım iyi yazıyor e okulda .Gittim bende dedim sınavlar hep iyi ödevlerini hep takip ediyoruz davranışlarında mi birşey var acaba pekiyi gelmesi gerekirken iyi ye düşmüş .Başladı ben sınav yapmak zorunda değilim bilmem ne dedim isterseniz yapmayın hocam ama yaptığınız için bende ordan takip ediyorum sonra baktı not kağıdına orda pekiyi oğlun zaten pekiyi dedi dedim eokulda iyi girilmiş yanlış girmiş eşi düzeltti sonra.
Bu dönemde ilk toplantı da sınav yapmayacağım diye karar almış açıkladı

Yani haksızlık yapmışHatalı olduğu için yapmamıştır.

Yani haksızlık yapmışHatalı olduğu için yapmamıştır.
Sonuçta ben ilgili bir veli olmasam hiç gidip sormazdim ama notlar başarılı iken neden bir not düşmüş acaba sınıfta yanlış hareketleri falan mı oldu diye öğrenmeye gittim sorucam ama dimi çocuğun emeğini niye harciyalim ki ha deseydi oğlun hep pekiyi aldı ama sınıfta su şu hareketleri var o yüzden dusurdum hakkıdır birşey diyemem.
Ama kendide dedi oğlum çok şükür iyi bir öğrenci eksi bir davranışı yok.

3.sınıf zaten vermemesi lazım.Sınıfta dersi takip ediyor ve problem çıkarmıyorsa verilmez:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…