Bende kahve keyfi yapıyorum :))Cay keyfi yapıyorum kankacim sen ne yapıyorsun
Afiyet olsun canımCay keyfi yapıyorum kankacim sen ne yapıyorsun
Sağol canım:)) sanada afiyet olsun ellerine sağlık kızlarınAfiyet olsun canım:)Benim kızlar sütlü tatlı yaptılar bende onu yiyorum:)
Afiyet olsun kankacim ❤Bende kahve keyfi yapıyorum :))
Sanada kankacimAfiyet olsun kankacim ❤
Sağol canım benim kızlar yapınca ayrı bir güzel oluyor.Senin kızda büyür yapar inşaallahSağol canım:)) sanada afiyet olsun ellerine sağlık kızların
İyiyim canım sağolSaol ablacım ❤
Nasılsın
Tabi evlat elinden başka tatlı olur :)Sağol canım benim kızlar yapınca ayrı bir güzel oluyor.Senin kızda büyür yapar inşaallah
Yaz gelsin mutfağa sokacağım biraz onlar yapsın biz yiyelim:)Tabi evlat elinden başka tatlı olur :)
Amin inşallah canım.
Yakışır bir terazi kadınınaEki Görüntüle 2269739
Bu abiye nasıl hanımlar haziranda düğün var eltimin oğlu evlenecekte.
Fikirlerinizi alayım .
Alissinlar ufak ufak :))üniversitede lazım olur belkiYaz gelsin mutfağa sokacağım biraz onlar yapsın biz yiyelim:)
Cidden pembe beyaz mı görüyorsunuzBunu görmüşsünüzdür mutlaka, her yerde vardı
Siz ne renk görüyorsunuz bakalım, sağ beyin mi sol beyin mi en çok çalışan
Gri-turkuaz mı
Pembe-beyaz mı
Eki Görüntüle 2269674
Yapıyorlar genelde bu yıl sınav hazırlığı çok sokmadım yaza açısı çıkacak:)Tüm püf noktaları söylerim gösteririm.Alissinlar ufak ufak :))üniversitede lazım olur belki
Telefonun ters cevirip bakınca Pembe beyaz gördüm bende :)))Cidden pembe beyaz mı görüyorsunuz
Hayırlısı ile atlatsinlar da şu sınavı rahatlasin çocuklar :))Yapıyorlar genelde bu yıl sınav hazırlığı çok sokmadım yaza açısı çıkacak:)Tüm püf noktaları söylerim gösteririm.
Aynen lazım olacak:)
Pc den baktım turkuaz gri görüyorum:)Telefonun ters cevirip bakınca Pembe beyaz gördüm bende :)))
Amin canım inşaallahHayırlısı ile atlatsinlar da şu sınavı rahatlasin çocuklar :))
Telefondan bak bende ilk turkuaz gri gördümPc den baktım turkuaz gri görüyorum:)
Kesinlikle öyle canım canları sağolsun :)Amin canım inşaallahSonucun önemi yok sağlık olsun.Stresi bitsin yeter:)