- Emoji Skoru
- 156.528
- Puanlar
- 798
İçtim hepiniz içinBenim içinde iç![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İçtim hepiniz içinBenim içinde iç![]()
Saol kankacim ❤Hayırlı iftarlar olsun kankacim![]()
Ellerine saglikSelam kizlarrr, geberdim sabahtan beri dip kose bucak girdim.. ne kadar pasakliymisimdaha cok uzun olmadi gerci ama niye bu kadar pisleniyo her yer yaa: ( camlar silindi perdeler yikandi camasirlar yikandi bi posta daha yikansin sercem. Anlatirken bisey yapmamisim gibi ama bu saate daha bitmedi bile
bide daha yemek bile yok
dunden domatis corbam var gerci yanina tost yaparim bitti gitti
![]()
Haha keske oyle olsaEllerine saglik
Bu temizlik yillarca yeter sana kanka![]()
Daha ne olsun kuzuHaha keske oyle olsabayram gazina geldim valla, gerci ben hic yapmam ole bayramda seyranda,, kafama esince anca
bi su boregi birde baklava yapip bayrama girmeyi planliyorum
Keşke öyle olsa bir yapsak bari bir ay gitseEllerine saglik
Bu temizlik yillarca yeter sana kanka![]()
Anaaa kiz ben seni minik sandim yaHaha keske oyle olsabayram gazina geldim valla, gerci ben hic yapmam ole bayramda seyranda,, kafama esince anca
bi su boregi birde baklava yapip bayrama girmeyi planliyorum
1 ay istemem 1 hafta gitse yeter banaKeşke öyle olsa bir yapsak bari bir ay gitse![]()
Oy oy keşke1 ay istemem 1 hafta gitse yeter bana![]()
Gebertecem onu zaten, taklitler aslini yasatir dedik hatun tahtimizi elimizden aldiAnaaa kiz ben seni minik sandim ya![]()
Yok cnmSende beni
Karistirmadin umarim![]()
Valla ya degisdin artik ama nickini avatariniYok cnmtontisin işte hamur işi sever kardeşim
![]()
Ne zor dimiValla ya degisdin artik ama nickini avatarini![]()
Kronik bir rahatsızlık canım topuk dikeniKomsum hasta mısın gecmis olsun![]()
![]()
Az daha dayan su yarisma bitsinGebertecem onu zaten, taklitler aslini yasatir dedik hatun tahtimizi elimizden aldi![]()
Efendim balımmmm beni çağırmışsın