- Emoji Skoru
- 10.191
- Puanlar
- 138
Oylama bitince kimin sofrasi oldugu aciklaniomu kiNe bileyim belki vardırOlmadı senin sofrayı sahiplenirim
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oylama bitince kimin sofrasi oldugu aciklaniomu kiNe bileyim belki vardırOlmadı senin sofrayı sahiplenirim
![]()
Amin canim saolAllah rahmet eylesin insallah
Açıklayacağım canım:)Oylama bitince:)Oylama bitince kimin sofrasi oldugu aciklaniomu ki
Ne bileyim belki vardırOlmadı senin sofrayı sahiplenirim
![]()
Amiin canım giden kurtuldu kalanlara zorAllah rahmet eylesin canım.Allah geride kalanlara sabır ,uzun ömür versin.
Sofra benim mi diyeyimBedava dan sahiplenme reklamini yapta oyum artsin bari![]()
Öyle oluyor canimAmiin canım giden kurtuldu kalanlara zor
Hiç işim olmazEveeeeeettt![]()
Bklm kimler varmisAçıklayacağım canım:)Oylama bitince:)
11 i tanıdık:)Bklm kimler varmis![]()
Hayırlı geceler canımBen kaçtım hayırlı geceler![]()
Neden öyle yaptılar hasta falan mı kadınAy bide ne desem bilemedim esimin ölen eniştesinin kardeşleri annesine soylememisler kadın oğlunun hasta olduğunu da bilmiyodu şimdi öldüğünü de bilmiyo kaçtı kayıp demişler kadincagiz oğlunun cenazesini goremedi
Hasta değil sadece yaşlı uzuntuden ölür demişler soylememislerNeden öyle yaptılar hasta falan mı kadın
Zor bir durum ama insan dayanıyor napican Allah sabrını veriyor .Hasta değil sadece yaşlı uzuntuden ölür demişler soylememisler
Illaki birinden duyar, saklayim caktirmayim denilcek bi durum deil ki malesef.. kadin uzulur goremedim die. Uzak yasiosa saklamak daha kolay olur tabi.Hasta değil sadece yaşlı uzuntuden ölür demişler soylememisler
Öyle canım illaki bigün öğrenecek yaniZor bir durum ama insan dayanıyor napican Allah sabrını veriyor .
Valla bizde şaştık kaldık böyle şeyin saklandığıni ilk defa görüyorumIllaki birinden duyar, saklayim caktirmayim denilcek bi durum deil ki malesef.. kadin uzulur goremedim die. Uzak yasiosa saklamak daha kolay olur tabi.