- Emoji Skoru
- 324.529
- Puanlar
- 698
Evet 3.8 merkezindeyim depremin :/sallanan derken deprem flnmi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet 3.8 merkezindeyim depremin :/sallanan derken deprem flnmi
Geçmiş olsun canım Allah esirgesin.Olmaz inşallah bir daha.Evet 3.8 merkezindeyim depremin :/
Deprem olmasa okula geç kalacaktikGeçmiş olsun canım Allah esirgesin.Olmaz inşallah bir daha.
gecmis olsun cnm Rabbim buyügünden korusun..Evet 3.8 merkezindeyim depremin :/
Burdada sık sık küçük depremler olur.. Ben zaten sanki sürekli sallanıyorum gözüm hep avizedegecmis olsun cnm Rabbim buyügünden korusun..
hic deprem yasamadim yasamaktan korkarim.
tabiki kotü..Burdada sık sık küçük depremler olur.. Ben zaten sanki sürekli sallanıyorum gözüm hep avizedevesvese çok kötü bişey...
Deli yaDeprem olmasa okula geç kalacaktik![]()
Evet ,Allah büyüklerinden korusunBurdada sık sık küçük depremler olur.. Ben zaten sanki sürekli sallanıyorum gözüm hep avizedevesvese çok kötü bişey...
Dj Ayarsıza güldümSen banamı gülüyosun komikmiyim ?![]()
Sorma ,demir parmaklık seviyor benceHiç rahat duramıyor valla![]()
Şuan konuşuyoruz valla yine bi olayların içinde pusuda beklemede şuan kendileriSorma ,demir parmaklık seviyor bence![]()
Neyse ki banlanmamış halaŞuan konuşuyoruz valla yine bi olayların içinde pusuda beklemede şuan kendileri![]()
An meselesi kuzuNeyse ki banlanmamış hala![]()
Fena mı dağıtmış yine ?An meselesi kuzu![]()
@HanimKelesimiGetir ablaya dinsiz falan bişiler demiş biride ona yazıyordu :)Fena mı dağıtmış yine ?![]()
Günaydın,yine mi siyaset ?![]()

Evet 3.8 merkezindeyim depremin :/
Sorma ,demir parmaklık seviyor bence![]()
Şuan konuşuyoruz valla yine bi olayların içinde pusuda beklemede şuan kendileri![]()

Fena mı dağıtmış yine ?![]()
Geçmiş olsun kuzu Allahım korusunEvet 3.8 merkezindeyim depremin :/

Sağolun kzlarGeçmiş olsun kuzu Allahım korusun![]()
Hayırdır abla neden tuttun başını :/Huuuuu selamlar![]()