Amin kuzumNiye geçmedi ki hala yagitsin gelmesin ağrılar bir daha inşallah
Susuzluk açlık tetikliyor galiba neyse ki az kaldı canımAmin kuzumDayanabileceğim gibi şu an,keşke olmasa tabii ama :/
Ben iyiyim deÇok şükür tatlımSen nasılsın ?
Afiyet olsun canımBende iyiyim çok şükür canım Nescafe yaptım içiyorum ☺
Sen caycisin ben kahveAfiyet olsun canımBiz de ikinci posta çayı içicez şimdi
İlaç vermedi balım ,Allah'a emanet durumdayım :/Ben iyiyim deSenin ağrın geçmemiş hâlâ, ilaçlar hafifletmedi mi
Sağol canım❤ Aynen çaycıyımSen caycisin ben kahveafiyet olsun canım size de
İyice muayene etti tahlil falan yaptı mı kuzumİlaç vermedi balım ,Allah'a emanet durumdayım :/
Olabilir canım ,susuzluk çok kötü yapıyor beniSusuzluk açlık tetikliyor galiba neyse ki az kaldı canım
Ultrasonla baktı ,tahlil yakın dönemde yapılanlara baktı. Kan tahlillerineİyice muayene etti tahlil falan yaptı mı kuzum
Yahu o kadar ağrın var verilmez mi ilaçİlaç vermedi balım ,Allah'a emanet durumdayım :/
Midemin ordan başlayıp,kasıklara indi evetYahu o kadar ağrın var verilmez mi ilaçKasıklarındaydı değil mi ağrı, maydanoz kaynatıp iç canım iyi gelir
Bir idrar tahlili de baksa idi ya keşke belki iltihap vardı.Ultrasonla baktı ,tahlil yakın dönemde yapılanlara baktı. Kan tahlillerine
Hayırdır canım ?Ben de genel cerraha randevu aldım salı gününe
Fazla kurcalamasın dedim ama ,olmayacak böyle herhaldeBir idrar tahlili de baksa idi ya keşke belki iltihap vardı.
Gecmiyorsa sen git bir daha bence .
Hayırdır canım ?
Hayırdır balım ?Ben de genel cerraha randevu aldım salı gününe
Dene balım, papatya çayı da içebilirsin o da kasıklar için iyiMidemin ordan başlayıp,kasıklara indi evetDeneyeyim canım bi
Tamam tatlım ,o evde yok ,alayım da deneyeyim. SağolasınDene balım, papatya çayı da içebilirsin o da kasıklar için iyi
Bir idrar tahlili de baksa idi ya keşke belki iltihap vardı.
Gecmiyorsa sen git bir daha bence .
Hayırdır canım ?
Göğsümde sancı var, 1 aya yakın oldu. Geçer diye üstünde durmadım ama geçmedi hâlâ, mamagrofi isticem bakalım:)Hayırdır balım ?
Gecmezse git tekrar kuzumFazla kurcalamasın dedim ama ,olmayacak böyle herhalde