Sahur yapmıyorum canım ama su falan içiyorum birde alışkanlık çok erken uyuyamıyorum sonrada sabah baş ağrısı vs... :)Sahurdan sonra yatıyorsun sanırım, biraz erken uyumaya çalışan çocukların dersleri falan bitince dinlensen biraz.
Bide biz varız burda iş bitermi. :))). Ama dikkat et abla saglığını çok etkilemesin. Lazımsın burda bizim yetiş bacımızSahur yapmıyorum canım ama su falan içiyorum birde alışkanlık çok erken uyuyamıyorum sonrada sabah baş ağrısı vs... :)
Dersler bitse bitmiyor ki:)Benim işim bitince pcye oturuyorum oda 9 veya 10 u buluyor:)
Sahur yapmıyorum canım ama su falan içiyorum birde alışkanlık çok erken uyuyamıyorum sonrada sabah baş ağrısı vs... :)
Dersler bitse bitmiyor ki:)Benim işim bitince pcye oturuyorum oda 9 veya 10 u buluyor:)
Sağol canım benim Allah razı olsunBide biz varız burda iş bitermi. :))). Ama dikkat et abla saglığını çok etkilemesin. Lazımsın burda bizim yetiş bacımız
Nasılsın canım benimCanımm❤
Allah güç kuvvet versin ablamSağol canım benim Allah razı olsunBiz bayanların işi bitmez:)
Sağol canım benimAllah güç kuvvet versin ablam
Sormammı ciğerim o benim et tırnaktan ayrılırmı hiçCanım
Teyzeni gelip sormuyorsun:)
Hayırlısı olsun canım benimSormammı ciğerim o benim et tırnaktan ayrılırmı hiç ♥hem ben bugün hazırlık yaptım yarın süpriz yapacaktım sana ama pazartesiye kaldı nasipse
Ne sürpriziSormammı ciğerim o benim et tırnaktan ayrılırmı hiç ♥hem ben bugün hazırlık yaptım yarın süpriz yapacaktım sana ama pazartesiye kaldı nasipse
Seni çok seviyorum canım teyzemHayırlısı olsun canım benimSürprizlere bayılırım
Güzel sürprizNe sürprizi
Bende seni seviyorumSeni çok seviyorum canım teyzem♥ hayırlı sahurlarınız olsun inşaAllah ❣
Ben sürprize güzel demem sürpriz benim olmayincaGüzel sürpriz
Kaş göz oynuyorNassin @Blue_Periiay bu emoji çok hoşuma gidiyor
Evet ya çok tatlıKaş göz oynuyor
Sorma kuzu benimde fovorim tükürüklü öpücüğüm o benimNassin @Blue_Periiay bu emoji çok hoşuma gidiyor