kuzu ne mükakatıydı bu. Ayy soruya bak neymiş Acep arı falanmıkı iğnesi varyaSuan ilk mülakat tan çıktı ilk soru terzi bir hayvan olsa hangisi olurdu :))
gunaydin cnm nsilsinGünaydınnnnn ❤
Yani burda değildimHayırdır
Iyiyim canım sen nasılsın ❤gunaydin cnm nsilsin
bnde uykusuzum birazIyiyim canım sen nasılsın ❤
Kızın mı uyutmadı canım biraz uyu olmazsa daha erkenbnde uykusuzum biraz
ewet herzmanki gibi. oynuyo birakmaz asla uyuyayim tepemde dolanip duruyoKızın mı uyutmadı canım biraz uyu olmazsa daha erken
Yaramaza bak senewet herzmanki gibi. oynuyo birakmaz asla uyuyayim tepemde dolanip duruyo
Hiç yorulmuyor mu yavvv az uyusada sen dinlensen güzel olurdu,daha yeni uyudu düsün
aynen ya enerjisi tükenmiyo saat 10da uyandi yeni uyudu bnde kalkip yemek yapayimda zman kalirsa az uyrum belki. görsürüz kuzummHiç yorulmuyor mu yavvv az uyusada sen dinlensen güzel olurdu,
Kolay gelsin tatlım görüşürüzaynen ya enerjisi tükenmiyo saat 10da uyandi yeni uyudu bnde kalkip yemek yapayimda zman kalirsa az uyrum belki. görsürüz kuzumm
İyiyim canım sağolİdare ediyorum canım ,sen nasılsın ?
İyiyim bitanem sen nasılsınmelegimmm nasilsinn❤
Sınav nasıl geçtiHerkese günaydın bu arada
Allah iyilik versin canımİyiyim canım sağol
iyim bnde minik uyudu niyetlendim az uyuyayim diye yemek flan yaptim kismet olmadi uyuyamadim:))İyiyim bitanem sen nasılsın
Ellerine sağlık canımiyim bnde minik uyudu niyetlendim az uyuyayim diye yemek flan yaptim kismet olmadi uyuyamadim:))