Biz henüz konuşmadık bilmiyorum:)Gideceğimi biliyor:)Ama kazen tüyo vermişti sanki Ramazan öncesi hatta ben ramazanda olacak sanmıştım :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biz henüz konuşmadık bilmiyorum:)Gideceğimi biliyor:)Ama kazen tüyo vermişti sanki Ramazan öncesi hatta ben ramazanda olacak sanmıştım :))
Biz buralari karisitirirzHakkım değil mi10 aydır gitmiyorum
Sağol canım![]()
Kocaman amiiiinBizde kusecegiz günun birinde![]()
Gözüm üstünüzdeBiz buralari karisitirirzayyy pardon sahip çıkarız
![]()
Abla bilsem e girecekti değil mi o gün inşallah hayırlı sonuçlar alırsınız bakalım bende ne zaman açıklanavak diye o günün açıklanmasını bekliyorumHaftaya Cumartesi gideceğim canım:)Cuma oğlumun sınavı var:)
Belli değil en az 2 hafta en fazla 3 hafta kalırım diyorum:)
Evet canım bilsem sınavı:)Hayırlısı artık canım:)Abla bilsem e girecekti değil mi o gün inşallah hayırlı sonuçlar alırsınız bakalım bende ne zaman açıklanavak diye o günün açıklanmasını bekliyorum![]()
Sen rahat gez boncugumGözüm üstünüzde![]()
Abla yoğunluk var diye değişmişti ilk sınav açıklanma tarihi bu nasıl olur bilmiyorum :))Evet canım bilsem sınavı:)Hayırlısı artık canım:)
21 Ağustos diye biliyorum:)
Bende biran ne oluyoruz dedimSen rahat gez boncugum
Bak geldi gitti sana bir boncugum demedi pehhj ben diyeyim bari![]()
Biz birinci olsak da kusmeyiz kız ruhumuzdq yokKocaman amiiiin![]()
Bizim hoca geçen yazmıştı 21 Ağustos diye canım 2-3 gün önce falan:)Abla yoğunluk var diye değişmişti ilk sınav açıklanma tarihi bu nasıl olur bilmiyorum :))
Evet sana hitap etmek istediğim zaman direk boncugum aklıma geliyorBende biran ne oluyoruz dedim
Aynen ya dememiş
Ben hem gezerim hem size yetişirim:)
Sende öyle söyle o zaman tam olsunEvet sana hitap etmek istediğim zaman direk boncugum aklıma geliyortontriko kaçtı içime
![]()
Bizim öğretmenin sağolsun o taraklarda bezi yokBizim hoca geçen yazmıştı 21 Ağustos diye canım 2-3 gün önce falan:)
Tamam boncugum yeter ki sen isteSende öyle söyle o zaman tam olsun![]()
Hadi ya bizim ki bayram öncesi girmişti:)Bizim öğretmenin sağolsun o taraklarda bezi yokhala notları girmemiş bile
![]()
Biraz rahat bir öğretmen sanırım daha alisamadikHadi ya bizim ki bayram öncesi girmişti:)
Yok canım değiştirme hem arkadaşlar hem öğretmenin değişmesi sıkıntı olabilir.Yani şehir semt değişikliği yoksa gerek yok:)Biraz rahat bir öğretmen sanırım daha alisamadik
Oğlanın öğretmeni değişecek zaten bu yıl büyüğün acaba okul mi degissek diyorum bu seferde eşim istemiyor ://