- Emoji Skoru
- 105.826
- Puanlar
- 798
Gel kız burayaAranızda şifre olsun oltaya geldiğinde onu desin sana
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gel kız burayaAranızda şifre olsun oltaya geldiğinde onu desin sana
Aşağıya iniyorum çaya sonra görüşürüz :))Gel kız buraya![]()
Seni kaçak in hadiAşağıya iniyorum çaya sonra görüşürüz :))
İyi bari abla bi dinlen hoşgeldinSonunda işim bitti oturabildim:)
Nasılsınız hanımlar:)
Geçmiş olsun canım kolay gelsin:)İyi bari abla bi dinlen hoşgeldinhafif bir baş ağrısı var ama yinede yapıştım kkya geziniyom biyandanda kız geldi uyuyacam diye onu sallıyom sen nasılsın ablam
![]()
Bir dk gelir misin?Geçmiş olsun canım kolay gelsin:)
Ahh nerde iş biter mi mutfağı toplayacağım,ütü yapmam lazım:)
Sağol abla.doğru diyon valla hele bu sıcaktada o ütü hiç çekilmiyo ,geceleri bile sıcak bendede yığıldı ütü. Kolay gelsin valla :)Geçmiş olsun canım kolay gelsin:)
Ahh nerde iş biter mi mutfağı toplayacağım,ütü yapmam lazım:)
Benim çok değil canım Cumartesi memlekete gideceğim eşimin bir iki kıyafeti kaldı.Biz gelene kadar idare etsin:)Sağol abla.doğru diyon valla hele bu sıcaktada o ütü hiç çekilmiyo ,geceleri bile sıcak bendede yığıldı ütü. Kolay gelsin valla :)
İyi ozaman abla sıkıntı olmaz burasıda hafif kapalı gibiydi ama gece ev epey sıcak oluyoBenim çok değil canım Cumartesi memlekete gideceğim eşimin bir iki kıyafeti kaldı.Biz gelene kadar idare etsin:)
Bizim burası serin canım bugün yağmur yağdı:)
Bizim burası akşamları daha serin kapıları,pencereleri kapatıyoruz yoksa üşüyoruz:)İyi ozaman abla sıkıntı olmaz burasıda hafif kapalı gibiydi ama gece ev epey sıcak oluyoPink kaçırdı seni hain Pink gel biraya :))
Şimdi geldim bende canım :))
Çok geçmiş olsun canım:)Şimdi geldim bende canım :))
Ortanca kız mide bulantısı ateş akşam üstü dr goturdum serum taktılar anca anca açıldı çocuk kendine geldicok şükür :))
Sen ne yaptın hallerin mi işlerini :))
Konuşun konuşunBizim burası akşamları daha serin kapıları,pencereleri kapatıyoruz yoksa üşüyoruz:)
Aynen ama konuşmamız gerekiyordu:)
Aradım konuştuk bitti :)Konuşun konuşun![]()
Tabi ben onun ablası sayılıırmVaay bide telde![]()
Sağol canımÇok geçmiş olsun canım:)
Yani hallettim diyelim:)Kalkıp devam etmem lazım size bakayım dedim:)