Selam arkadaşlar nasilsiniz...benim cocuklar okul tatilinde..1 hafta sonra inşallah düzenli olarak araniza katilacağim...biryerden başlamam lazim artik...kk programinda sorunlu oluyordu ordan oraya yönlendirme oluyordu....googledende cerez kapali vs sorunu vardi neyseki az önce düzelttim.ve giriş yapabildim..bundan sonra direk googleden gircem kk ya...kk uygulamasi sorunlu....
Selam arkadaşlar nasilsiniz...benim cocuklar okul tatilinde..1 hafta sonra inşallah düzenli olarak araniza katilacağim...biryerden başlamam lazim artik...kk programinda sorunlu oluyordu ordan oraya yönlendirme oluyordu....googledende cerez kapali vs sorunu vardi neyseki az önce düzelttim.ve giriş yapavildim..bundan sonra direk googleden gircem kk ya...kk uygulamasi sorunlu....
Selam arkadaşlar nasilsiniz...benim cocuklar okul tatilinde..1 hafta sonra inşallah düzenli olarak araniza katilacağim...biryerden başlamam lazim artik...kk programinda sorunlu oluyordu ordan oraya yönlendirme oluyordu....googledende cerez kapali vs sorunu vardi neyseki az önce düzelttim.ve giriş yapabildim..bundan sonra direk googleden gircem kk ya...kk uygulamasi sorunlu....