- Emoji Skoru
- 156.528
- Puanlar
- 798
Aa baya erkenmis.Pazartesi açıklanacak canım![]()
Hayırlısı dedik canım sıkılma öyle
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aa baya erkenmis.Pazartesi açıklanacak canım![]()
Amin canım hayırlısıAa baya erkenmis.
Hayırlısı dedik canım sıkılma öylesonuç ne olur ise inşallah haklarında hayırlı olandır.
![]()
Sana kıyamam canım senin uykusuz gecelerin yakındırBen bakardım ama durumlar malum. Oglan da yatagımı işgal etmiş durumdanevoş baksın. O müsait
Bak nasıl biliyorsunuz. Hep buralarda takılmaktan içine işlemiş cocugundiyet, estetik herşey burda
![]()
Ne kadar şanslıyımEvet piyangodan sen çıktın ama bebişi uyuttum.![]()
Bana kıyarsın yaniSana kıyamam canım senin uykusuz gecelerin yakındır
Maşallah canım. Mezuniyetlerini de görürsünüz inşallahAynen canım tatili hakettik
Evet canım karneler iyiydi:)
çok iyi geldin sagolasınGider gider bişey kalmaz minnak bir doğsun hele ,sen yine iyi beslen zaten uykusuz geceler azda büyüyünce peşinden koşmalar derken gider moral bozmak gibi olmasın![]()
Saglık olsun ne yapalım. :) zaar birgün düzene girerSana kıyamam canım senin uykusuz gecelerin yakındır
İnşaallah canım Allah razı olsunMaşallah canım. Mezuniyetlerini de görürsünüz inşallah
çok iyi geldin sagolasınşimdi rahatça uyuyabilirim
Saglık olsun ne yapalım. :) zaar birgün düzene girer![]()
Hayırlı geceler canım Allah rahatlık versinHepinize hayırlı geceler❤
Hayırlı geceler canımHepinize hayırlı geceler❤
Allah rahatlık versin canımHayırlı geceler canım
Bende uyusam iyi olacak, hayırlı geceler herkese![]()
Anneme geldik iki tanesini bırakıp şimdi İzmir e geçeceğiz :)) günaydın herkeseNe yolculugu canım annene mi![]()
Sana da kıyamam da sana torun alıştırması olsunBana kıyarsın yani![]()
Geçmiş olsun canım
Allah korumuş![]()
Çok teşekkür ederim canım sağolasınız@gurtmingotam çok geçmiş olsun canım. Allah korusun.![]()
Sakinim ya şaka yaptım biri hiç heyecan yok yazmış taSakin ol şampiyon![]()