Son katılışım çok moralim bozuldu yani baştan kazanamasam hiç üzülmem 15 kerr falan katıldım ama anketin 1 ay sürmesi 3 hafta birinci gidip son hafta gitmesi.. yoksa kazanan arkadaşımda haketti herkesin sofrası süperdi
Son katılışım çok moralim bozuldu yani baştan kazanamasam hiç üzülmem 15 kerr falan katıldım ama anketin 1 ay sürmesi 3 hafta birinci gidip son hafta gitmesi.. yoksa kazanan arkadaşımda haketti herkesin sofrası süperdi
Dogru soyluyosun canim ben de olsam moralim bozulurdu ama son katilisim falan deme biber surerim
1 ay oylama gercekten cok fazla ama her zaman boyle olmus iftar sofralari ilk degil ki
Ya hediye değil inan.. ama 1 ay oylama çok ben 3 kere ramazan sofralarında denk geldim.. Yani yeni yarışma yapılmasaydı ama anket kapatılabilirdi neyse kısmet zateb biliyoeum