- Emoji Skoru
- 156.528
- Puanlar
- 798
Öyle valla Allah yardımcıları olsunAmin inşaallah:)
Şimdi hayat zor çocuklar erken başladı![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyle valla Allah yardımcıları olsunAmin inşaallah:)
Şimdi hayat zor çocuklar erken başladı![]()
Öyleyim zatensınıf annesi gbimisin![]()
Amin inşaallah:)Öyle valla Allah yardımcıları olsun![]()
he iste basta diyeydinÖyleyim zaten![]()
Ellerine yüreğine sağlık canımBakın böyle 33 kart hazırladım arkadaki panoyu ben yaptım.Resimleri ben çektim birleştir vs...
Eki Görüntüle 2265162
Bugün mecburen canım normalde hep spor ayakkabı:)Oda kıyafete uymuyor:)Topuklu hiç giyemem ben ya :)
Benim ki biraz analıktan farklıhe iste basta diyeydin![]()
Sağol canım benimEllerine yüreğine sağlık canımçok güzel olmuş
Başkasında hoşuma gidiyor ama kendime hiç uyduramam sanki topuklu giyince ben ben değilim gibi :)Bugün mecburen canım normalde hep spor ayakkabı:)Oda kıyafete uymuyor:)
Bu ay ilk kez katılmayı düşünüyorum ramazan sofrası beni heyecanlandırdı. Katılmak için yapmam gerekenler neler?Tüm detaylar:)
Iyiyim canm cok sukur@evlaefe sağlığın nasıl canım toparlandın mı![]()
Ben de sevmiyorum.Arabaya binince önce ayakkabıları çıkarıp 5 dk bekleyip sonra devam etim.Geldiğimde ben ben değildimBaşkasında hoşuma gidiyor ama kendime hiç uyduramam sanki topuklu giyince ben ben değilim gibi :)
Merhaba hoşgeldiniz.Bu ay ilk kez katılmayı düşünüyorum ramazan sofrası beni heyecanlandırdı. Katılmak için yapmam gerekenler neler?
Tamm canimEvet canım ama detayları Pazartesi bildireceğiz:)
İyi çok şükürIyiyim canm cok sukur
Geçmiş olsun canımBen de sevmiyorum.Arabaya binince önce ayakkabıları çıkarıp 5 dk bekleyip sonra devam etim.Geldiğimde ben ben değildim![]()
Canocann
En iyisi spor ayakkabıGeçmiş olsun canım![]()
hem analik hem babalikmiBenim ki biraz analıktan farklı![]()
Gözünü seveyim giy mis gibi rahat rahat :) sıkı ,boğazlı kazaklarda giyemem ben rahatima çok duskunumEn iyisi spor ayakkabı![]()